Baba evini Belediyeye bağışladı
banner40

banner39

Baba evini Belediyeye bağışladı

02 Ağustos 2013 Cuma 16:48

Ordu'lu hayırsever Dursun Çelik, 45 yıl önce vefat eden babası Halim Çelik'in "Ben öldükten sonra benim için hayır yapın" vasiyeti üzerine baba evini Ordu Belediyesi'ne bağışladı.

Baba evini Belediyeye bağışladı
İstanbul'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası Ordulu Dursun Çelik, babası Halim Çelik'in 45 yıl önce vefat etmesinden sonra Aziziye Mahallesi'nde bulunan 150 metrekare büyüklüğünde 2 katlı evin mülkiyetini, diğer 5 kardeşinden alarak kendi üzerine geçirdi. Yıllardır evin bakımını yaparak koruyan Çelik, rahmetli babası Halim Çelik'in, "Oğlum ben öldükten sonra benim için hayır yapın" vasiyeti üzerine evi Ordu Belediyesi'ne bağışlama kararı aldı. Dursun Çelik'in bu talebi Belediye Meclisi tarafından da kabul edildi.

İstanbul'da yaşadığı için Ordu'ya gelemeyen Dursun Çelik, evin tapusunu eniştesi Şükrü Kurşunoğlu aracılığı ile Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'a gönderdi. Enişte Kurşunoğlu, "Evin tapusunu teslim ederken merhum baba vasiyetinin yerine getirilmesinden dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Ordu Belediyesi bu evi toplum için faydalı bir şekilde kullanacağından eminiz. Hem kayınbidaderim Dursun Çelik, hem de sevgili eşim Saime Kurşunoğlu bundan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk yaşıyorlar. Babalarının vasiyeti yerine getirildi. Umarım ki merhum babamızın ruhu şad, mekanı cennet olmuştu
banner5

Yorum Gönder

@name x