Aşk "engel ve mesafe" tanımadı
banner40

banner39

Aşk "engel ve mesafe" tanımadı

16 Ağustos 2014 Cumartesi 10:04

Ordulu bedensel engelli milli sporcu Elif Köymen, Türkiye'nin Kinşasa Büyükelçiliğinde çalışan Yılmaz Aşçı ile evlendi.

Aşk "engel ve mesafe" tanımadı
 Aynı zamanda Türkiye Bedensel Engelliler Atıcılık Milli Takımı sporcusu olan Köymen'i, Ayışığı Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün töreninde ailesi, sporcu arkadaşları ve engelli camiası yalnız bırakmadı. 
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından çiftçin nikah kıyılırken şahitliğini ise Türkiye'nin Kinşasa Büyükelçisi Bekir Uysal ve mili sporcu Çağla Baş yaptı. 

Nikah töreninde Tekintaş, çifte 3 çocuk tavsiyesinde bulundu. Büyükelçi Uysal da çifte ömür boyu mutluluklar diledi. 

Törenin ardından gazetecilere duygularını paylaşan Köymen, evliliğin her engelli arkadaşına nasip olması temennisinde bulunarak, "Ben engelli olmama rağmen aşkı buldum. Çok mutluyum. Bundan sonra yaşamımızı Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde sürdüreceğim. Beni düğünümde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" diye konuştu. 

Eşiyle milli takım kampında tanıştığını anlatan Köymen, "Kendisi kaldığım otele aşçı olarak gelmişti. O sırada tanışma fırsatı bulduk. Alın yazımız böyleymiş. Evlendiğim kişiyi çok uzaklarda buldum. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz Aşçı da aşkın engel tanımadığını belirterek, "Ben kendisiyle çok mutluyum. İnşallah bundan sonra hayatımızın kalanını beraber geçireceğiz. Birbirimize hep destek olacağız" dedi. 

Konuşmaların ardından çift dans ederek müzik eşliğinde oynadı. 

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x