Anne öldü karnındaki bebeği ise...
banner40

banner39

Anne öldü karnındaki bebeği ise...

30 Mayıs 2014 Cuma 17:01

Pendik'te otomobilin çarptığı 8 aylık hamile kadın öldü, karnındaki bebeği sezaryanla alındı.

Anne öldü karnındaki bebeği ise...
İstanbul Pendik'te 25 gün önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak yoğun bakım servisinde tedavi gören,  bu sırada karnındaki 8 aylık bebeği sezaryenle alınan 24 yaşındaki Münevver Şener yaşam mücadelesini kaybetti.

Talihsiz kadın toprağa verilirken, yakınları annesine umut olması için Umut adını verdikleri bebeği de cenazesine bir yakının kucağında getirildi.

İstanbul'un Pendik İlçesi'nde bir yıl kadar önce dünyaevine giren Soner Şener ile  24 yaşındaki Münevver Şener,  Pendik'te 4 Mayıs günü kaldırımda arkadaşıyla birlikte yürüdüğü sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazadan sonra araç kaçarken, 8 aylık hamile olan Münevver Şener, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doktorlar, yoğun bakım ünitesinde tedavi gören kadının karnındaki 8 aylık bebeği riske atmamak için onu  sezaryenle alarak yaşama tutunmasını sağladı.

Münevver Şener Münevver Şener'in ailesi, bebeğe Umut ismini koyarak, umutla talihsiz kadının iyileşmesi için beklemeye başladılar.

Ancak Münevver  24 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Genç kadının komada kaldığı süre içerisinde Umut bebeğe hastanede doğum yapan başka bir anne  süt annelik yaptı.

Talihsiz kadının cenazesi Sakarya'nın Akyazı İlçesi Kuzuluk Mahallesi'ndeki baba evine getirildi.

Yakınlarının ağıtları arasında Kuzuluk Orta Mahalle Merkez Camiine  götürülen talihsiz kadının cenazesi burada dün ikindi vakti kılınan  namazın ardından Kuzuluk Orta Mahalle Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye, yakınları kundağı içinde Umut bebeğe de getirdi. 
banner5

Yorum Gönder

@name x