Telefonunuz tuvaletten daha pis!
banner40

banner39

Telefonunuz tuvaletten daha pis!

30 Ekim 2014 Perşembe 10:15

Uykuda olmadığımız her saniye ellerimizden düşürmediğimiz telefonların ne kadar hiyenik olduğunu düşündünüz mü? Eğer telefonunuzu seviyorsanız bu haberi okumayın deriz...

Telefonunuz tuvaletten daha pis!
Günlük yaşantımızda yanımızdan ayırmadığımız şeyler belli. Cüzdan, ev, iş ya da araba anahtarı, iş yoğunluğunuza göre bilgisayırınız tabletiniz ve tabii ki telefonunuz. Anahtar veya cüzdan unutmak bile tolere edilebilecek bir durumken, telefonunuzu bir yerde unutmak veya evde unutmak sizin “felaketiniz olabilir. Elinizden düşürmediğiniz telefonunuzun her inçine 25.107 bakteri düşüyor.
Oysa bir tuvalet oturulacak yerinin inç başına düşüne bakteri miktarı 1201, mutfak tezgahı için 1736, evcil hayvanınızın yemek kabı için 2110, digital ekranlar için 4500, ofis kapı kolu için ise 8643 bakteri.

Peki bu konu ile ilgili ne yapabilirsiniz. Eğer temizlik sizin için 1. sırada yer alıyorsa üzgünüz ama mobil cihazınız ile vedalaşın. Yok ben ondan ayrı yaşayamam diyorsanız sadece telefon temizliğinde kullandığınız, tercihen mikrofiber olan, nemli bir bez ile telefonunuzun hijyenini sağlayabilirsiniz. Islak mendil ile temizliğin risk barındırdığını ve istediğiniz hijyeni % 100 sağlamayacağını söylemekte fayda var. Şimdi bir yere pis demeden ve telefonunuzu kullanmadan önce iki kere düşünün.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x