Samsung'dan İslam açıklaması
banner40

banner39

Samsung'dan İslam açıklaması

05 Kasım 2014 Çarşamba 14:24

Samsung’un üst düzey yöneticilerine seminer veren Hanyang Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Lee Hee-soo, Orta doğu pazarına hakim olabilmek için İslam'a ön yargısız bakılması gerektiğini belirtti.

Samsung'dan İslam açıklaması
Güney Kore’nin önde gelen firmalarından Samsung, global pazarı daha yakından tanımak için sık sık üst düzey yöneticilerine seminerler düzenliyor.
 
Bu hafta "Orta Doğu ve İslam Medeniyeti" adı altında seminer veren Orta Doğu ve Türkiye Uzmanı Lee, bölge hakkında açıklamalarda bulundu.
 
İslam’ın doğuşundan bu yana Kore halkının Müslümanlarla iç içe olduğuna dikkat çeken Lee, iki medeniyet arasındaki ilişkilerin Şilla Krallığı dönemine kadar gittiğini ifade etti.
Samsung’un son zamanlarda Orta Doğu ülkelerinde daha aktif olması gerektiğini belirten Lee, “Global pazarda şirketlerimizin faaliyetlerini arttırması, ülkemizin imajına da büyük fayda sağlayacaktır.” dedi. Lee, Ortadoğu pazarına nasıl hakim olunacağını ise şu cümleyle özetledi: “Eğer uzun planlı olarak Orta Doğu pazarına hakim olmak istiyorsanız, bölgeye Batı’nın bakış açısından kurtulup, ön yargısız bakmanız lazım.” Özellikle son zamanlarda mobil cihazlarıyla öne çıkan Samsung, Suudi Arabistan’da birçok metro ihalesi almasıyla, Orta Doğu'daki inşaat sektörüne de gözünü dikmiş gözüküyor.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x