Oscarlık poza 3 milyon dolar bağış !
banner40

banner39

Oscarlık poza 3 milyon dolar bağış !

05 Mart 2014 Çarşamba 14:34

Oscar'da Ellen Degeneres'ın çektiği selfie pozu rekor kırarken törenin sponsoru Samsung, viral reklamından dolayı 3 milyon dolar bağış yapacak.

Oscarlık poza 3 milyon dolar bağış !
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 86. Oscar Ödülleri'ne hiç şüphesiz retweet rekoru kıran selfie fotoğraf damga vurmuştu. Fotoğrafta Samsung marka telefonu kullanan Ellen Degeneres viral reklam yapmıştı. Oscar töreninde sponsoru olan Samsung, Degeneres yaptığı viral reklamdan dolayı ünlü sunucunun seçtiği iki vakfa 3 milyon dolar bağışlayacak.
FOTOĞRAF REKOR KIRDI

Ünlü komedyen ve aktris Ellen Degeneres'in selfie fotoğrafında Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Kevin Spacey ve Brad Pitt gibi önemli isimler yer alıyordu. Bu resmi, Twitter hesabından paylaşan Degeneres'in bu tweeti retweet rekoru kırdı. 

3 MİLYON DOLAR BAĞIŞLAYACAK

Bu pozun Samsung'la alakası ise gecenin sponsorlarından birisi olmasıydı. Ellen Degeneres de bu fotoğrafla bir nevi Samsung'un viral reklamını yapmıştı. Bu fotoğraf da haliyle bir Samsung telefon ile çekilmişti. İşte Samsung bugün yaptığı açıklamayla bu fotoğrafın sahibi diyebileceğimiz Ellen Degeneres'in seçeceği 2 farklı vakfa 3 milyon dolar bağışlayacağını duyurdu.
banner5

Yorum Gönder

@name x