İphone 6’lar geç gelebilir
banner40

banner39

İphone 6’lar geç gelebilir

24 Ağustos 2014 Pazar 09:53

Apple'ın ekran aldığı üreticiler, teknoloji devinin ‘özellik’ taleplerinin iPhone 6 lansmanını geciktirebileceği tahmininde bulunuyor.

İphone 6’lar geç gelebilir
iPhone 6'nın ekran panelinde şimdiye kadar üretilen iPhone ekranlarından farklı olarak 'özel dizayn' bir bileşen olacak. Bu operasyon iPhone 6'nın beklenenden daha geç piyasaya sürülmesine ya da ilk aşamada sınırlı sayıda üretilmesine yol açabilir.

Tedarikçiler, Apple'ın çok fazla özellik talebi olduğu için yeterli sayıda panel üretemediklerinden şikâyetçi. Verilen bilgiye göre, iPhone 6'nın arka aydınlatması sorun çıkardı. ‘Süper ince’ olarak nitelenen ve iPhone’un en büyük ekranlı modeli olarak beklenen yeni iPhone'la ilgili üretim sorunları olduğu daha önce de raporlanmıştı.
Hatta üretim sorunlarından dolayı 5.5 inç'lik iPhone 6'nın gecikeceği ileri sürülmüştü. Ancak bu kez bileşen tasarımıyla ilgili bir sorun daha önce 9 Eylül olarak yansıyan lansman tarihini erteleyecek gibi görünüyor.

En incesini yapmak için
Kaynaklara göre, ‘en ince’ iPhone’u yapmak isteyen Apple, bu yüzden arka aydınlatmayı tek tabaka üstüne yerleştirdi. Ama panelin parlaklığı Apple'ın standartlarının çok uzağında bir kalitede oldu. Bunun üzerine çift katmanlı arka aydınlatmaya geri dönüş kararı alındı. Parçanın yeniden tasarlanması Apple'ın tedarikçilerine üretimde zaman kaybettirdiği konuşuluyor.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x