HTC One M8'de büyük hata!
banner40

banner39

HTC One M8'de büyük hata!

02 Nisan 2014 Çarşamba 15:02

HTC'nin yeni telefonu One M8'de ekran kilidini açmak için üst üste 10 kez hatalı giriş yaparsanız telefon fabrika ayarlarına dönüyor.

HTC One M8'de büyük hata!
HTC'nin yeni amiral gemisi cebi One (M8)'de öyle bir sorun ortaya çıktı ki, bu kullanıcısına hem yarar hem de zarar sağlıyor. Eğer One (M8) alır da güvenlik için şifre veya desen tanımlarsanız cep telefonunuzun başkalarının eline geçmemesi için dikkatli olsanız iyi edersiniz. Ek olarak, bu şifreyi yanlış girmemek için ekstra bir özen göstermeniz de şart. Neden mi? 
HTC'nin yeni amirali One (M8)'de güvenlik için kullanılan parola ekranında bir sorun tespit edildi. Buna göre One (M8)'de parola veya desen ekranında 10 kez üst üste hatalı giriş yapılması halinde telefon fabrika ayarlarına geri dönüyor. Elbette fabrika ayarlarına geri dönerken içinde bulunan tüm verileri de siliyor. Buna iyi yanından bakacak olursak verilerinizin asla bir başkası tarafından ele geçirilemeyeceğini bilmek güzel bir şey. Fakat diğer yandan cep telefonunuzu ortada bırakmamak için veya şifrenizi unutmamanız için ek önem göstereceğiniz de bir gerçek.

HTC tarafından konuyla ilgili olarak şu an için bir açıklama yok. Fakat yakın bir gelecekte bu sorunun düzeltileceğine kesin gözüyle bakabiliriz...


hürriyet
banner5

Yorum Gönder

@name x