Bedava uçak bileti için anlaşmayı iptal edecekmiş
banner40

banner39

Bedava uçak bileti için anlaşmayı iptal edecekmiş

27 Şubat 2014 Perşembe 13:53

Facebook Whatsapp'ı aldı. Ancak alım öncesi görüşmeler sürerken Facebook ve WhatsApp arasındaki 19 milyar dolarlık dev anlaşmanın bedava bir uçak bileti yüzünden son dakika iptal olma tehlikesiyle yüzleştiğini biliyor muydunuz?

Bedava uçak bileti için anlaşmayı iptal edecekmiş
Facebook'un Whatsapp alımıyla ilgili çok çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı. Whatsapp'ın kurucusu Jan Kaum üyesi olduğu Flyer Talk forumunda yaptığı açıklamada Facebook ile olan görüşmelerin beklentinin ötesinde uzadığını söyledi ve sözlerini şöyle sürdürdü:
"Facebook yetkilileriyle olan görüşmemde çarşamba günü Barselona'ya uçacağımı ve bunu uzun zamandır biriktirdiğim millerden kazandığım uçak biletiyle yapacağımı söyledim. Bu anlaşmanın çarşamba gününden önce bitmesi gerektiğini, aksi halde bu anlaşmanın gerçekleşmeyeceğini söyledim. Çünkü millerle kazanılan biletin tarihini değiştirmek öyle kolay iş değil."

Diğer bir deyişle eğer Kaum'un söylediği üzere eğer alım süreci uzasaydı Kaum millerinden kazandığı bileti yakmamak için 19 milyar dolarlık anlaşmayı imzalamayacaktı.

hürriyet
banner5

Yorum Gönder

@name x