Yıldızsan Bosingwa gibi savaş
banner40

banner39

Yıldızsan Bosingwa gibi savaş

16 Nisan 2014 Çarşamba 09:26

Mandıralı, kadro dışı olan Zokora, Colman ve ülkesine giden Malouda’ya göndermede bulunarak, “İsimsen Bosingwa gibi savaşacaksın” dedi.

Yıldızsan Bosingwa gibi savaş
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı kimsenin otoritesini sarsamayacağını belirtirken, Zokora ve Colman özür dileseydi affedebileceğini söyledi.

Colman, ‘Ben yanlış yapmadım, özür dilemem’ tavırlarında. Zokora ve Colman özür dileseydiler, böyle olmazdı. Savaşan oyuncularla yola devam edeceğiz “Eğer isimsen Bosingwa gibi çıkıp takımın için savaşacaksın. Dolayısıyla oyuncuların isimli olması, kariyerli olması benim için önemli değil” dedi.
‘TARİH TEKERRÜR’

Eskişehirspor maçında aleyhlerine çalınan penaltılardan birinde etkili olan 6. hakem Serkan Tokat’a da tepkisini sürdüren Mandıralı, “1996’da Metin Tokat, 2014’de Serkan Tokat bize çelme taktı” dedi. 

EN AZ 2 HAFTA YOK

Eskişehirspor maçında sakatlanan Özer Hurmacı’nın 2 ile 4 hafta arası sahalardan uzak kalacak. Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, “Özer’in sol uyluk arka adalesinde yırtık bulununuyor. Oyuncumuz 2 ile 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacak” dedi.


banner5

Yorum Gönder

@name x