Yıldırım Demirören UEFA'ya rest çekiyor
banner40

banner39

Yıldırım Demirören UEFA'ya rest çekiyor

09 Nisan 2014 Çarşamba 09:27

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFFBaşkanı Yıldırım Demirören'in "Şike işi bitmiştir" sözlerine sert tepki gösterdi.

Yıldırım Demirören UEFA'ya rest çekiyor
Başkan Hacıosmanoğlu "UEFA Genel Sekreteri İnfantino'nun, 'Şike ve ırkçılık konusunda yerel federasyonlar UEFA'nın kararlarına uymak zorundadır' sözlerine rağmen Demirören'in, 'Bu iş bitmiştir' açıklaması UEFA'ya çekilmiş bir resttir" diyerek şu ifadelere yer verdi:
"Demirören'in ayrıca, 'Hem milli takımı hem de 10 takımımızı kurtardım' sözleri Türk futbolundaki kirliliği ne denli desteklediğini net bir şekilde ortaya koymuştur. Kazakistan'daki kongreyi takip eden avukatlarımıza UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in, 'UEFA'nın her toplantısını, her kongresini yerinde takip edip, hakkınızı arayarak bizi zor durumda bırakıyorsunuz' demesi bu sözler, Erzik'in de temiz Türk futbolunu istemeyen aktörlerin arasında yer aldığını gösteriyor.

Tüm kulüplerinin haklarını savunmakla mükellef olan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören bir kulübün arkasına sığınarak kendisine bağlı olan tüm kurumları da etkisi altına almaya çalışıyor. Mücadelemiz hakkımız olan şampiyonluğun iadesine kadar devam edecektir." dedi.
banner5

Yorum Gönder

@name x