'Ya o kupayı alacağız ya da o kupa bizi'
banner40

banner39

'Ya o kupayı alacağız ya da o kupa bizi'

29 Ağustos 2013 Perşembe 17:34

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün internet sitesi aracılığıyla CAS kararıyla ilgili bir açıklama yaptı.

'Ya o kupayı alacağız ya da o kupa bizi'
Açıklamada şike sürecinde sona gelindiği vurgulayan Hacıosmanoğlu, şu görüşlere yer verdi:

"UEFA'nın ardından CAS'ın verdiği onama kararı sonrası, Fenerbahçe kulübünü, Fenerbahçe sevdalılarını bu duruma düşürenlerin eline hizmet için bir fırsat daha geçti. Bu kararın ardından kendi kulübünü kaosa itenler, 2010-2011 sezonunun kupasını Türkiye Futbol Federasyonu'na iade ederek 'Temiz Türk Futbolu' adına giderayak ilk kez bir hizmette bulunabilirler."

"TFF'Yİ KENDİ KURULLARININ ALDIĞI KARARI DEĞİŞTİRMEYE ÇAĞIRIYORUZ"

Hacıosmanoğlu'nun açıklaması şöyle devam etti:

"Avrupa futbolunun patronu UEFA, tüm birimleri ile bu konundaki kararını net ve talimatlara uygun bir şekilde vermişken, Türkiye Futbol Federasyonu'nu da, bizim başvurumuzu beklemeden, kendi kurullarının aldığı adaletsiz kararı değiştirmeye davet ediyoruz. Türk futbolunun ilerleyen günlerde daha da büyük bir tehlike altına girmemesi için hızlı hareket edilmeli. Aksi takdirde Türk futbolu adına üzerimize düşen görevleri bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam ederiz."

"FUTBOLU MANİPÜLE EDENLERİN SESSİZ KARANLIĞA GÖMÜLMESİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

Taleplerinin sadece bir kupa olmadığını vurgulayan Hacıosmanoğlu, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Önce İstanbul'u sonrasında da Trabzon'u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han'ın, İstanbul'u fethi öncesinde söylediği 'Ey İstanbul ya ben seni alacağım ya da sen beni' sözlerinin bize ışık tuttuğu bu dönemde biz de 'Ya o kupayı alacağız ya da o kupa bizi' söylemiyle harekete geçiyoruz. Bizim talebimiz sadece bir kupa değil, saha dışı olayları ile futbolu manipüle edenlerin sessiz karanlığa gömülmesi için bir mücadeledir."
banner5

Yorum Gönder

@name x

Toplam Yorum Sayısı 2

Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

atakan can 11 yıl önce yorumlandı

sende tuttuğun takımın yöneticileri gibi yapıyorsun ama onlarda yaptı ama o böyle yaptı kendinizi savunun neden şike yaptınız, şike yapmış bir takımı ve yöneticilerini neden bu kadar savunuyorsunuz sen bunlara kafa yor. trabzonspor'lu bir yönetici bile ceza almadı hepsi beraat etmişken sen mi karar vereceksin trabzonspor'un temiz olup olmadığına. tescilli şikeci oldu fenerbahçe karşısında rezil olmadığı kurum kalmadı şimdi sıra isviçre federal mahkemesiymiş.

0 Kişi beğendi.
Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

metin 11 yıl önce yorumlandı

trabzonspor'un şampiyon olduğu 1980-1981 sezonunda alt kümeye düşen rizespor ile aynı puana sahip fenerbahçe averaj ile kümede kalabilmişti.1980-1981 sezonu ile 2010-2011 sezonu benzer olabilir.

0 Kişi beğendi.