Vali Baruş'tan Boluspor'a moral ziyareti
banner40

banner39

Vali Baruş'tan Boluspor'a moral ziyareti

18 Ağustos 2016 Perşembe 12:15

Bolu Valisi Baruş, yeni sezon öncesi tesislerde ziyaret ettiği Boluspor Kulübü Başkanı Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi

Vali Baruş'tan Boluspor'a moral ziyareti
 Bolu Valisi Aydın Baruş, 2016-2017 sezonu öncesinde Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.
Vali Baruş, kulübün Karaçayır Mahallesi'ndeki tesislerine giderek, başkan Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Boluspor'un bu sezon kadrosuna kattığı Andre Santos ile bir süre sohbet eden Baruş, birçok büyük kulüpte forma giyen tecrübeli bir ismi Boluspor'da görmekten dolayı mutlu olduğunu vurguladı.

Santos'un kaptanlığında Boluspor'un çok ciddi başarılara imza atacağına inandığını kaydeden Baruş, 15 Temmuz darbe teşebbüsüne karşı meydanlara çıkan Bolu halkına verdiği destek için bu futbolcuya teşekkür etti.

Vali Baruş, teknik direktör Fuat Çapa'ya da başarılar dileyerek, "Bolu şehri adına sizin gelmenize çok sevindim. Yıllardır takip ettiğimiz bir teknik direktörsünüz, önemli başarılara imza attınız. Ben bu başarınızın Boluspor'da da devam edeceğine inanıyorum. Yeni bir takımla yeni başkan ve yepyeni bir ruhla Boluspor'u inşallah hedeflerine birlikte taşırız." diye konuştu.

Çarıkçı ise Baruş'un sürpriz ziyaretinden çok mutlu olduklarını belirtti.

Baruş'un sporu ve Boluspor'u ne kadar sevdiğini bu ziyaretle anladıklarını kaydeden Çarıkçı, "Sayın valime ben çok teşekkür ediyorum. Bu sene transferlerde 11 futbolcu aldık. Boluspor için 3 yıllık bir planımız var. Yaklaşık 3 yıllık periyotta yeni hocamız ile anlaştık. Amacımız bu 3 yıl içerisinde takımımızı şampiyon yapmak. Bu sene belki play-off olabilir ama önümüzdeki senelerde şampiyonluk heyecanı yaşatmak istiyoruz." şeklinde görüşlerini aktardı.

Vali Baruş, daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirerek, tesislerden ayrıldı. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x