Türk futbol tarihinin en büyük transferi!
banner40

banner39

Türk futbol tarihinin en büyük transferi!

26 Mayıs 2014 Pazartesi 13:57

3 sezon önce Galatasaray'dan Atletico Madrid'e 13 milyon Euro'ya transfer olan Arda, şimdi de 35 milyon Euro karşılığında Barcelona'ya geçmek üzere... Bu trasfer gerçekleşirse Türk futbol tarihinin en büyük transferi olacak

Türk futbol tarihinin en büyük transferi!
Arda Turan Atletico Madrid forması ile sergilediği performansla Avrupada göğsümüzü kabartırken, dev kulülerinde transfer listesin ilk sırasındaydı.

Bir sezon önceki yaz transferinin son günü Manchester United'a gitmesi gündeme gelen ama evrakları yetişmeyince Madrid'de kalmıştı.
Arda bu sezonda oynadığı futbolun üzerine koyarak bir çok takımı peşinden koşturmaya devam ediyor. Bu takımlar arasında öyle biri var ki oda Barcelona!
Şampiyon olan Atletico Madrid, devre arasında Arda'yla sözleşme yenileyerek maaşını 2 milyon 700 bin Euro'dan 3 milyon 800 bin Euro'ya yükseltmişt. Buna karşılıkta 24 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini 40 milyon Euro'ya yükseltmişti.

BARCELONA'DA BİR ARAYA GELECEKLER

Sezonun bitmesiyle tranfer çalışmalarına başlayan Barcelona Arda'nın kapısını çaldı.

Barcelona'non oyun sistemlerini çok uygun bulduklarını söyleyen Barça'lı yetkililer  Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'u Barcelona'ya çağırdılar.

Ahmet Bulut bugün Katalan ekibinin yöneticileriyle bir araya gelecek.

Arda'nın sözleşmesindeki "40 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi üzerine pazarlık edileceği,  oyuncu ile anlaşılması halinde 35 milyon Euro'ya kadar teklif sunabilecekleri edinilen bilgiler arasında.

Kuzeyin Nabzı
banner5

Yorum Gönder

@name x