Trabzonspor'un Hollanda kampı
banner40

banner39

Trabzonspor'un Hollanda kampı

06 Temmuz 2015 Pazartesi 09:42

- Bordo-mavililer, kampın üçüncü gününü çift antrenmanla tamamladı -Akşam yapılan antrenmanı izleyen yaklaşık bin dolayında taraftar teknik direktör Arveladze ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu

Trabzonspor'un Hollanda kampı
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Renkum kasabasında kamp yapan Trabzonspor, çalışmalarını çift antrenmanla sürdürdü. 
Teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde kampın üçüncü gününde sabah konakladığı otelin kondisyon salonunda bir antrenman gerçekleştiren bordo-mavililer, akşam ise saha çalışması yaptı.

Bordo-mavili taraftarlar, akşam gerçekleştirilen antrenmana  büyük ilgi gösterdi. Hollanda ve çevre ülkelerden gelen yaklaşık bin dolayında taraftar çalışmayı izledi.

Taraftarlar, teknik direktör Arveladze ve futbolcularla antrenman öncesi fotoğraf çekildi. Futbolcular, kamp yaptıkları otelden antrenman sahasına, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle zorlukla gelebildi.  

 - Shota Arveladze'ye sevgi gösterileri

 Antrenman başında futbolcuları koşu sırasında alkışlayan bordo-mavili taraftarlar, daha sonra sevgi gösterilerinde bulunduğu teknik direktör Arveladze'yi bulundukları tribüne çağırdılar.

Bordo-mavili takımın yeni teknik direktörü de yanlarına gittiği taraftarlara "üçlü" çektirerek onların sevgisine karşılık verdi.

 -Mustafa Yumlu'ya ilgi 

 Arveladze, geçen sezon kadro dışı kaldıktan sonra Eskişehirspor'a kiralanan, bu sezon da affedilerek takımla Hollanda kampına gelen Mustafa Yumlu'ya ilgi gösterdi.

Antrenman öncesi kısa bir süre Mustafa Yumlu ile konuşan Gürcü teknik adam, bu futbolcuyla şakalaştı. Çift kale maç sırasında da Arveladze, Mustafa'ya yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.

 -İlk çift kale

 Bordo-mavili takım, kampın üçüncü gününde ilk çift kale maç çalışması yaptı. 

Bordo-mavili futbolcular, çift kale maçta hırslarıyla dikkat çektiler. Gürcü teknik adam maçta Onur, Salih, Mustafa, Uğur, Constant, Aytaç, Özer, Mehmet Ekici, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin ve Yatabare'den oluşturduğu takımı diğer takım karşısında denedi. 

Bordo-mavililer, yarın yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x