Trabzonspor'dan sert açıklama
banner40

banner39

Trabzonspor'dan sert açıklama

30 Eylül 2014 Salı 18:48

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, yönetim kurulu, hocası ve futbolcusuyla bordo-mavili kulübün tam bir uyum içinde olduğunu ifade etti.

Trabzonspor'dan sert açıklama
Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı basın organlarında, Trabzonspor futbol takımının hocasıyla bazı oyuncular arasında kavga ve geçimsizlik olduğu şeklinde haberler yayınlandığını belirtti.
Bu haberlerin asılsız, bordo-mavili takımın motivasyonunu bozmaya ve başarısını önlemeye yönelik olduğunu kaydeden Aslan, "Yönetim kurulu, hocası ve futbolcusuyla tam bir uyum içinde. Büyük bir azimle çalışmalarına devam eden ekibimizi, hiçbir güç ve hiçbir çaba şampiyonluk hedefinden uzaklaştıramayacaktır" ifadesini kullandı.

Türkiye'de ve Avrupa'da ses getiren transferler yaptıklarını, dolayısıyla camialarının takımlarından büyük bir beklentisinin bulunduğunu ifade eden Aslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Başından beri gerek yönetim kurulumuzun ve gerekse hocamızın belirttiği gibi özlenen başarı için bir uyum sürecine gereksinim vardır ve bu sürecin önemli bir bölümünü de geride bırakmış bulunmaktayız. Kulübümüz adına yetkili olan bizlerin verdiği demeçler dışında yayımlanan haberlere itibar edilmemesi gerekir. Bu durumda, amaçları ne olduğu tam olarak anlaşılmayan kişilerin gayretleri boşa çıkmış olacaktır." dedi. 
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x