Trabzonspor'da Gökdeniz sesleri!
banner40

banner39

Trabzonspor'da Gökdeniz sesleri!

29 Mayıs 2014 Perşembe 10:09

Trabzonspor yönetimi, Rubin Kazan'ın formasını terleten efsane yıldızı için düğmeye bastı. Gökdeniz'in ise fiyatta anlaşılırsa Trabzon'a dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Trabzonspor'da Gökdeniz sesleri!
Türkiye şampiyonluğa, Avrupa Ligi'nde ise üst sıralara oynayacak bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor...

Bordo-Mavililer'in taraftarlarını çok heyecanlandıracak bir hamleye hazırlandığı belirtiliyor.

Kulübün transfer listesindeki en özel ismin Gökdeniz Karadeniz olduğu öğrenildi.
SICAK BAKIYOR

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun tecrübeli futbolcu ile bizzat temasa geçerek teklifte bulunduğu belirtiliyor. Rusya'da Rubin Kazan formasını giyen Gökdeniz'in yeniden Trabzonspor'a dönmeye sıcak baktığı ve pazarlıkların sürdüğü de gelen bilgiler arasında.

ÇIKARMA YAPILACAK

Trabzonspor yönetimin önümüzdeki günlerde Rusya'ya çıkarma yaparak Rubin Kazan kulübü ile masaya oturacağı gelen bilgiler arasında.

KAPTANLIĞA YÜKSELDİ

2008 yılında 8.7 milyon Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'dan Kazan'a transfer olan Gökdeniz, Rus kulübünde kaptanlığa kadar yükselmeyi başardı.

21 MAÇTA 3 GOL VE 2 ASİST

34 yaşındaki Gökdeniz Karadeniz geçtiğimiz sezon Rubin Kazan formasıyla ligde 21 maça çıktı... Tecrübeli yıldız ağları 3 kez sarsarken, 2 de asist yapmayı başardı.
banner5

Yorum Gönder

@name x