Trabzonspor taraftarından dev yürüyüşe davet
banner40

banner39

Trabzonspor taraftarından dev yürüyüşe davet

22 Ocak 2014 Çarşamba 13:37

Trabzonspor Taraftarları, "Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon" sloganıyla düzenlenecek yürüyüşe tüm vatandaşları davet etti.

Trabzonspor taraftarından dev yürüyüşe davet
Trabzonspor Taraftarları, "Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon" sloganıyla Cumartesi günü düzenlenecek yürüyüşe tüm vatandaşları davet etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde ortak açıklama yapan bordo-mavili taraftarlar, Cumartesi günü saat 14: 00'de Atatürk Alanı'nda başlayacak ve Beşiktaş maçının oynanacağı Hüseyin Avni Stadyumu'nda son bulacak 'Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon' sloganıyla düzenlenecek yürüyüşe bütün Trabzon halkını ve Trabzonsporluları davet etti.Taraftarlar adına ortak açıklamayı yapan Trabzonlu Gençler Tribün Lideri Mehmet Fındıkçı, Trabzonspor sevdalılarını ve ahlaklı futbol sevdalılarını haklı isyanlarına davet ettiklerini belirterek, "Sağduyu Trabzonspor taraftarlarını anlamayanlar ve görmezden gelenler çok büyük bir yanılgıya uğrayacaklardır. Bundan sonraki süreçte tüm Trabzonspor taraftarlarını açık bir çağrımız vardır.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Adalet gerçekleşmeyecekse varsın kıyamet kopsun. Şimdi ne zaman geleceğimizin, ne zaman gürleyeceğimizin kararını verme zamanıdır. Trabzonsporlu'yum diyen herkes, esnafından tüccarına, sanatçısından iş adamına, bürokratından memuruna, işçisinden patronuna, avukatından doktoruna, mühendisinden mimarına, medyasından sivil toplum kuruluşlarına, bu şehrin sakininden sahibine herkesi bu haklı ve onurlu yürüyüşümüze davet ediyoruz" dedi.Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Beşiktaş ile oynanacak olan karşılaşmayı izlemek ve yaşanan son gelişmeleri Trabzon'dan takip edecek olan kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da Cumartesi günü düzenlenecek yürüyüşe katılması bekleniyor.

Taraftarların, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu yürüyüşe davet ettikleri öğrenildi.
banner5

Yorum Gönder

@name x