Trabzonspor Onur ve Olcan hakkında kararını verdi
banner40

banner39

Trabzonspor Onur ve Olcan hakkında kararını verdi

16 Mayıs 2014 Cuma 10:15

İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Onur ve Olcan Adın söylentilerine son noktayı koydu. Hacıosmanoğlu:"Şampiyonluğu hedefliyen bir takım elindeki değerli oyuncuları bırakmaz. Biz istemedikten sonra oyuncularımızı bir başkasının alması söz konusu değil." dedi.

Trabzonspor Onur ve Olcan hakkında kararını verdi
Bordo-mavililerin Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Onur ve Olcan Adın hakkında ortaya atılan transfer dedikodularına ise itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

"Gelecek sezon Trabzonspor şampiyonluğa oynayan takımlar arasında değilse hedefimize gidemiyoruz demektir. Hedefimize gidemiyorsak Trabzonspor koltuğunu meşgul etme lüksümüz yok.

'Trabzonspor hep bizim olsun, biz yönetelim' zihniyetinde olan insanlardan değiliz. Biz 'Trabzonspor'u nasıl başarıya taşırız. Trabzonspor sevdalılarına nasıl layık oluruz' düşüncesindeyiz. Olcan ve Onur, sözleşmeli oyuncularımız.

Şampiyonluğu hedefliyen bir takım elindeki değerli oyuncuları bırakmaz. Biz istemedikten sonra oyuncularımızı bir başkasının alması söz konusu değil." dedi.
 
ANTALYA MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Antalyaspor ülkemizin güzide bir takımı. Küme düştüler diye onları hafife alırsak hata yaparız.

O yüzden çok ciddiye almamız gereken bir maç. Gelecek sezonu etkileyecek bir müsabaka bizim açımızdan. Antalyasporlu oyuncular gider ayak takımlarını temsil edecekler. Kazanmamız gereken maçlardan biri.

Oyuncularımız bunun bilinciyle hareket edeceklerdir."
banner5

Yorum Gönder

@name x