Trabzonspor kulüp başkan yardımcısı Nevzat Aydın:
banner40

banner39

Trabzonspor kulüp başkan yardımcısı Nevzat Aydın:

18 Ağustos 2016 Perşembe 13:41

Trabzonspor'un ruhunu yansıtan bir takımı sahada görebilirsek ne mutlu bize

Trabzonspor kulüp başkan yardımcısı Nevzat Aydın:
 Kulüp başkan yardımcısı Nevzat Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde verimli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve Kasımpaşa maçıyla da sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Yeni bir takım oluşturduklarını dile getiren Aydın, "Ersun hoca da takımın uyumu için elinden geleni yapıyor, çalışıyor. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yukarıyı zorlayan, maçın sonuna kadar pes etmeyen, diriliği sahada ortaya koyan, yardımlaşması üst düzeyde olan, sonuna kadar maçı kovalayan bir takım olduğu takdirde gelecek sene de işlerin daha iyi olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Başkan yardımcısı Aydın, takıma çok fazla yeni oyuncunun katılmasının uyum sürecini de beraberinde getirdiğini kaydederek, "Yeni transferlerimizin bir kısmı Şampiyonlar Ligi oynadı, olimpiyatlardan gelen sporcumuz oldu. İlk haftalar zorlu geçecektir. Trabzonspor'un ruhunu yansıtan bir takımı sahada görebilirsek ne mutlu bize. Trabzonspor formasına yakışır takım seyrettirmek en büyük dileğimiz. Bunu takım yaparsa sonuç da gelecektir. Gelecek sene de takımın üzerine daha da koyup devam ettirmeye çalışacağız." ifadesini kullandı.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x