Trabzonspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı
banner40

banner39

Trabzonspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı

27 Eylül 2016 Salı 10:57

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Bu arada, Ersun Yanal, teknik ekip ve futbolcular, 29 yaşına giren Mustafa Yumlu'nun doğum gününü kutladı. Teknik ekip ve oyuncuların, yüzlerine Mustafa Yumlu'nun maskesini takarak doğum günü kutlaması yaptığı kaydedildi.

Trabzonspor, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı
 Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, oyuncuların, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladığı belirtildi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve taktik çalışmayla son bulduğu vurgulandı.  

Bu arada, Ersun Yanal, teknik ekip ve futbolcular, 29 yaşına giren Mustafa Yumlu'nun doğum gününü kutladı. Teknik ekip ve oyuncuların, yüzlerine Mustafa Yumlu'nun maskesini takarak doğum günü kutlaması yaptığı kaydedildi.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x