Trabzonspor galibyet hasretine son veremedi
banner40

banner39

Trabzonspor galibyet hasretine son veremedi

15 Eylül 2014 Pazartesi 09:56

Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, "Üç Büyükler" karşısındaki 875 günlük galibiyet hasretine son veremedi

Trabzonspor galibyet hasretine son veremedi
 Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor, "Üç Büyükler" karşısında 875 günlük galibiyet hasretine son veremedi.
"Üç Büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında oynadığı son 17 maçta galip gelemeyerek bu takımlar karşısında kötü gidişatına son vermek isteyen bordo-mavililer, yine sahadan istediği sonuçlarla ayrılamadı.

Resmi maçlarda son galibiyetini, 21 Nisan 2012'de Süper Final şampiyonluk grubunun 2. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 1-0 yenerek alan bordo-mavili ekip, bu galibiyetin ardından üst üste yaptığı 18'inci resmi maçtan da galibiyet çıkaramadı.

Bu süreçte "Üç Büyükler"le 17 lig, bir de Türkiye Kupası finali olmak üzere 18 maç oynayan Karadeniz ekibi, 9 mağlubiyet, 9 beraberlik aldı. 

Fenerbahçe maçları

Trabzonspor, söz konusu dönemde Fenerbahçe ile 6'sı lig, 1'i Türkiye kupası finali olmak üzere 7 karşılaşma oynadı. 

Bordo-mavililer, bu karşılaşmalarda 1'i hükmen olmak üzere 4 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Karadeniz ekibi, 7 karşılaşmada sadece 1 gol kaydetti.

AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x