Trabzonspor Galatasaray Maçı İçin İstanbul'a Gitti
banner40

banner39

Trabzonspor Galatasaray Maçı İçin İstanbul'a Gitti

20 Kasım 2014 Perşembe 16:34

Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk kez sahaya çıkacağı Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti.

Trabzonspor Galatasaray Maçı İçin İstanbul'a Gitti
Trabzonspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk kez sahaya çıkacağı Galatasaray maçı için İstanbul'a gitti. Bordo mavili takımın Genel Sekreteri Köksal Güney, derbinin hakemi Mustafa İlker Coşkun'u tecrübesiz bulduğunu belirterek, "Ama bazen 'Akıl yaşta değil baştadır' diyoruz. Bazen çok tecrübeli hakemler de, bir çok derbi yönetmiş olanlar da hata yapıyor. İyi niyet ve adaletli davranması önemli" dedi.
Trabzon'dan thy'ye ait özel uçakla saat 12.10'da İstanbul'a giden bordo mavililerde, Onur haricindeki tüm oyuncular kafileye alındı. Milli takımlarındaki yabancı oyuncuların İstanbul'da katılacağı bordo mavili kafilede ayrıca yöneticiler de bulunuyor.  Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Erdoğan, "Derbilerin ne olacağı belli olmaz. İnşallah 3 puanla dönüp güzel bir galibiyetle başlamak istiyoruz. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.

ÖZER: ESKİ TRİBÜNLERİ ÖZLÜYORUM

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncularından Özer Hurmacı ise, "Şampiyonluk yarışında var olmak istiyorsak bizim için kilit maçı oynayacağız. Bundan sonra her maç bizim için final maçı olacak. Zorlu bir fikstürümüz var. Artık derbi kazanma vakti diye düşünüyorum. Hocayla çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Ersun hoca daha önce bu takıma katkıda bulundu. Geçen senenin de şampiyonu kendisi. Özgüveniyle birlikte onu aşılamaya çalışıyor bize yavaş yavaş. İnanıyoruz ki her şey daha iyi olacak. Birlik beraberlik vakti. İçerideki maçlarda tribünlerin daha dolu olmasını arzu ediyorum. Güzel kadro kurulmuş. Şampiyonluğa oynayacak bir ekip var burada. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Eski maçları izliyorum. Tıklım tıklım statlar. Çekirdek çıtlatsan yere düşmeyecek şekilde ve boşluk yok. Bunları özlüyorum. Çocukken stada geldiğimde de böyleydi. Kaybettiğimiz zaman üzülüyoruz, ağlıyoruz, kazandığımız zaman çok seviniyoruz. Gerçekten şampiyonluğa oynamak istiyorsak ve içeride tüm maçları kazanmak istiyorsak taraftara büyük iş düşüyor. Onların stadı doldurduğu her maç biz 3 puanı kazanırız" dedi.

GÜNEY: YENİ HOCAMIZLA GÜZEL BAŞLANGIÇ İSTİYORUZ

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney ise, "Yeni hocamızla İstanbul'da ilk derbi maçımız. Galatasaray'la aramızda 7 puan var. Önemli bir maç. Her maç önemli ama zirveye oynayan takımlarla oynanan maçlar çok daha farklı. Bu maçlarda alacağımız sonuç bizi zirveye biraz daha yaklaştıracak. Yeni hocamızla yeni başlangıç yapmak istiyoruz. Ligin ilk haftalarında istemediğimiz puan kayıpları oldu. Şu anda bulunduğumuz yer ne bizi ne seyircimizi tatmin ediyor. Bundan sonra az puan kaybıyla zirve mücadelesi yapmak istiyoruz. Takımımız o Güce sahip. Ne Galatasaray'dan ne diğer takımlardan aşağı kalır yanımız yok. İstemediğimiz puan kayıpları oldu. 'Sezon başı' dedik, 'yeni takım' dedik, 'alışma dönemi' dedik ama bu puan kayıplarını bu dönemde bile bu kadar çok beklemiyorduk. Galatasaray maçıyla çıkışa geçmeyi bekliyoruz" dedi.

AF ZOR

Güney, Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru'nun affedilmeleriyle ilgili olarak ise, "Yönetim olarak bu konuyla ilgili hiç yorum yapmadık. İnsanlar nasıl fiziksel olarak yoruluyorsa ruhen de yorulabilir. Dinlenmesi lazım. Kimsenin şahsi kararı değil. Yönetim tasarrufunda olan bir karar. Böyle bir şey gündemde değil. Hoca önümüze getirir mi bilmiyoruz ama öyle bir şey olmadı henüz. Şu an için bu iki futbolcumuzun affıyla ilgili yönetimde bir görüşme de yok. Gündemde öyle bir şey yok. Zor görülüyor gibi geliyor" ifadesini kullandı.

HAKEM TECRÜBESİZ AMA..

Köksal Güney, derbinin hakemi Mustafa İlker Coşkun hakkında ise şunları söyledi:

"Derbi konusunda tecrübesiz buldum. Ama bazen 'Akıl yaşta değil baştadır' diyoruz. Bazen çok tecrübeli hakemler de, bir çok derbi yönetmiş olanlar da hata yapıyor. İyi niyet ve adaletli davranması önemli. Ama gönül isterdi ki daha tecrübeli hakem düdük çalsın. Ama nasıl genç futbolculara şans veriliyorsa bu tür hakemlere de şans verilecek. Bir yerden başlayacak. Adil olsunlar. Biz onlardan bir şey istemediğimiz için bize de adaletsiz davranmasınlar. Cesur olmalarını istiyoruz. Hakemlerimizin problemi cesur olmamak ve bir şeylerden etkilenmek. Bunu yendiği sürece mutlaka başarılı olacaktır. O zaman yapılan hatalar da insanlara kötü niyetli gelmeyecek. Hata olarak görülecek. Tecrübeli olsa daha iyiydi ama biz hakemlerden çok kendi oyunumuza bakmalıyız. Tabi kasıtlı ve adaletsiz kararlar olmadığı sürece."
banner5

Yorum Gönder

@name x