TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR, BAL LİGİNE YÜKSELDİ
banner40

banner39

TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR, BAL LİGİNE YÜKSELDİ

20 Nisan 2022 Çarşamba 15:11

Tokat Belediye Plevne Spor takımı Erbaa Gençlik Sporu 4-0 yenerek bal ligine yükseldi.

TOKAT BELEDİYE PLEVNE SPOR, BAL LİGİNE YÜKSELDİ
Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda Cumartesi günü Saat: 14.00’de Tokat Belediye Plevne Spor ile Erbaa Gençlik Spor takımı Bölgesel Amatör Ligi yükselme final maçında karşı karşıya geldi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği maçta Tokat Belediye Plevne Spor takımı 33. dakikada Ahmet Uzun’un attığı golle 1-0 öne geçti.

 İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Tokat Belediye Plevne Spor ikinci yarıda 70. dakikada Emre Sarıkaya, 78. dakikada Ahmet Uzun ve 90. dakikada Hasan Tokgöz’ün attığı gollerle skoru 4-0 yaptı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Tokat Belediye Plevnespor futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Tokat Belediye Başkanı ve Tokat Belediye Plevne Spor Kulüp Başkanı Eyüp Eroğlu futbolcuları sahada tebrik ederek sevinçlerine ortak oldu. Başkan Eroğlu, takımın güzel bir skorla şampiyonluğunu ilan ettiğini söyledi. Hedeflerinin 3. Lige çıkmak olduğunu belirten Başkan Eroğlu, “Tüm gayemiz 3. Ligden sonra 2. Lige çıkarak Tokat’ı hak ettiği yere ulaştırmak. Bizim hedefimiz bu. İnşallah bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerin kullandı.

Tokat Belediye
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x