Şenol Güneş imzayı attı!
banner40

banner39

Şenol Güneş imzayı attı!

29 Mayıs 2014 Perşembe 16:45

Şenol Güneş düzenlenen törenle kendisini 1 yıllığına Bursaspor Teknik Direktörü yapan imzayı attı.

Şenol Güneş imzayı attı!
Şenol Güneş yaptığı açıklamada salonda gördüğü atmosferden dolayı çok mutlu olduğunu ve Bursaspor’da başarılı olabilmek için camianın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.
Güneş yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Bugün Bursa’ya gelişim ani oldu. Bende gelmeyi beklemiyordum. Başkan “haydi gidiyoruz” dedi. Bu atmosferi görmek beni mutlu etti. Heyecanım  daha da arttı. Tabii çok şey söylenebilir.

Durum tespiti yapmak lazım. Zaman içerisinde konuşulacak. Zahmet ettiniz buraya geldiniz. Bu kulübe sahiplendiğinizi gösterir. Samimi olduğunuzu düşünüyorum."  dedi.

Bursaspor’un önündeki 5 yılı projelendirmeyi hedeflediklerini söyleyen Güneş, “ Eldeki mevcut oyuncular üzerinde durmak lazım.  Yabancılar ile mukavelesi bitenler var. Ortada olanlar ve kalması gerekenleri var. Belli mevkilerde boşluklar var.  

Geçen sezon zaman zaman iyi maçlar çıkartan Bursaspor’u da gördük.  Kendime güveniyorum ama yönetim 1 yıl görevde. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz yönetimde kalsalar da, gitseler de, önümüzdeki 5 yıllık süreci kurabilmek için çalışacağız.” dedi

Kuzeyin Nabzı
banner5

Yorum Gönder

@name x