Samsunspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü
banner40

banner39

Samsunspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

03 Aralık 2013 Salı 09:22

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Bu sezon boyunca yakaladığımız en önemli avantajı kaybettik"

Samsunspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü
1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Bu sezon boyunca yakaladığımız en önemli avantajı kaybettik" dedi.
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Mersin İdman Yurdu maçına galibiyet parolasıyla çıktıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında çok iyi oynadıklarını ve 3-0 öne geçtiklerini belirten Soğuk, "Maçın devre arasında özellikle teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar oyuncularımızı rehavete kapılmaları yönünde uyardı. Maçın 0-0 yeniden başlıyormuş gibi oynamalarını istedi. Ancak maçın başlamasıyla birlikte takımın oyun yapısında müthiş değişiklikler oldu, Mersin İdman Yurdu'nun da üzerimizdeki baskısı çok kötü oynamamıza yol açtı. Oyun içinde hocamızın yaptığı değişikliklerde bence olumluydu. Biz 4'üncü golü de bulduk. Yani 4-2 skor yakaladık. Hatta 5'inci golü bulacak pozisyonlarda bulduk ama futbolun içinde yer sonuç var. İkinci devre bizim basiretimiz kapandı, Mersin İdman Yurdu açıldı ve maçı 5-4 kaybettik" diye konuştu.

Ligde inanılmaz bir avantaj kaybettiklerini dile getiren Soğuk, "Bu sezon boyunca yakaladığımız en önemli avantajı kaybettik. Ama ben inanıyorum ki bu durumu düzelteceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Karadeniz derbisinde sahalarında cumartesi günü Orduspor'u ağırlayacaklarını kaydeden Soğuk, "Bu maçı kazanmak mecburiyetindeyiz. İnşallah bu maçı kazanarak kendimizi Samsun'a ve taraftarlarımıza affettirmiş oluruz" ifadesini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan futbolcular koşu, 5-2 çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde kırmızı beyazlı futbolcular ayak tenisi oynadı. İdmana sakatlığı biten Ekigho da katıldı.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x