Samsunspor, galibiyete şartlandı
banner40

banner39

Samsunspor, galibiyete şartlandı

17 Şubat 2014 Pazartesi 14:35

Futbol şube sorumlusu Soğuk: "Ligde üzerimizdeki takımlarla makas daraldı. Bu yarışın içinde her zaman var olmak Samsunspor'a yakışmaktadır"

Samsunspor, galibiyete şartlandı
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Ligde üzerimizdeki takımlarla makas daraldı. Bu yarışın içinde her zaman var olmak Samsunspor'a yakışmaktadır" dedi.
Soğuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor maçını kazanarak ligde bir basamak yukarı tırmandıklarını söyledi.

Bundan sonra tüm maçların final havasında geçeceğini belirten Soğuk, "Artık bu sürecin şakası yok. Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetim ve taraftar olarak bunun farkındayız. Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanmak zorundayız. Hemen akabinde 4 gün sonra kendi sahamızda oynayacağımız 1461 Trabzon maçına daha moralli çıkmamız için bu önemli. Ligde üzerimizdeki takımlarla makas daraldı. Bu yarışın içinde her zaman var olmak Samsunspor'a yakışmaktadır" diye konuştu.

Telafisi olmayan bu süreçte, sinirlerine hakim olan, sabırla maçın sonucunu bekleyen takımların süreci az zararla atlatacağını hatırlatan Soğuk, şöyle devam etti:

"Dolayısıyla az hata yapmak gibi önemli bir süreç yaşayacağız. Bu dönemi daha planlı ve programlı yürüteceğiz. Düşme tehlikesi olmayan çoğu takımla karşılaştık, en önemli süreç de buydu. Bizi rakibimizin güçlü ve kuvvetli olması daha çok motive ediyor. Samsunspor'un bu konudaki başarısı da ortada. Rakiplerimizle oynayacağımız maçları da inşallah kayıpsız atlatırız. Zaten Samsunspor'un ekonomik kurtuluşunun da tek çaresi Süper Lig'e çıkmaktır."

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x