Şampiyonluk hedefi için Hami Mandıralı
banner40

banner39

Şampiyonluk hedefi için Hami Mandıralı

29 Mayıs 2014 Perşembe 16:31

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Başkanlığında İstanbul’da Hami Mandıralı konulu bir toplantı yaptı.

Şampiyonluk hedefi için Hami Mandıralı
Mandıralı geçmişi bilinen yıldız futbolcu ve göreve geldiğinde 9.sırada olan takımı 4.lüğe taşıdı. Trabzonlu, Trabzonspor’a çok şeyler vermiş bir isim. Taraftarın sevgilisi. Trabzonspor için her fedakarlığı yapan, yapacak ve her zorluğa katlanacak bir isim.
Bugünlerde görevi çok konuşuluyor. Takım bir taraftan onunla yoluna devam ederken, başkanda onunla olur mu hesapları içerisinde bocalayıp, çırpınıp duruyor.

Hami Mandıralı, göreve geldiği günden beri yönetim ne derse varım diyor. Kırılmam, küsmem, takıma her türlü desteği her zaman veririm demekle hem takıma, hem de yönetime bağlılığını her zaman dile getiriyor. Başkan Hacıosmanoğlu hala kararsız. Sivil toplum kuruluşları Başkan Hacıosmanoğlu’nu Mandıralı konusunda uyarmaya devam ediyor.

Arsin Dernekler Federasyonu (ARFED) Başkanı İsmail Keskin, “Belki de birileri bizim söylemlerimize ARFED gözüyle, Arsinli gözüyle bakıyor ve söylemlerimizi ona göre yorumluyorlardır. Bizim bakış açımız Trabzonspor’a göredir. Hami Mandıralı hem Trabzon’a hem de Trabzonspor’a göre değerdir. Hatta olmazsa olmazlardandır. Tüm iyi niyetli çalışmalara ve başarılara karşı yaşanan karasızlık hem Mandıralı’yı hem de taraftarı üzmektedir. Bizim söylemlerimiz baskı olarak değerlendirilmesin. Bir gerçek vardır, oda ortadadır. İnsanları karasızlıkla oyalamak doğru değildir, ahlaki değildir. Başka biri olsaydı kanımca takımı ve camiayı yüzüstü bırakır giderdi. Karşınızda cazip teklifleri geri çeviren bir hoca var.

Hami Hoca, geçmişte de bugün de başarısını ve bağlılığını net olarak göstermiştir. Sıkıştığın zaman, yolda kaldığın zaman sen ol de. Sonra da Şampiyonluk hedefini taşıyabilir mi diye yaygara kopar. Bir avukatı yönetemeyen, bir kulübü nasıl yönetir? Eğer yönetim ve başkan şampiyonluk hedefini taşıyabilecekse, Hami hoca hayli hayli taşır. Şampiyonluk için Hami Mandıralı şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Kuzeyin Nabzı
banner5

Yorum Gönder

@name x