Rubin Kazan'dan Gökdeniz açıklaması
banner40

banner39

Rubin Kazan'dan Gökdeniz açıklaması

16 Mayıs 2014 Cuma 17:03

Rubin Kazan takımından, Gökdeniz Karadeniz'in neden son maçlara katılmayarak İstanbul’da bulunduğunu soran Rus basınına yanıt geldi.

Rubin Kazan'dan Gökdeniz açıklaması
Rubin takım Genel Müdürü Ayrat Garayev, Gökdeniz’in tedavi gerekçesiyle İstanbul’da bulunduğunu söyledi. Garayev, “Gökdeniz travma aldı. Türkiye’ye bir Türk hastanesinde tedavi olmak için gitti.” dedi.
Gökdeniz’in takımı için endişe ettiğini ifade eden Rubin Genel Müdürü, “Gökdeniz tedavide olmasına rağmen takımı için endişe ediyor. Kendisinin son maçta oynamaması özellikle yerini belli ettiriyordu.” şeklinde konuştu.

Dün Rus medyası, Gökdeniz'in neden son maçlara katılmadığını sorarak olayın kafa karıştırıcı bir durum olduğunu iddia etti. Haberde, "Söylentilere göre, Rubin takımının efsane oyuncusu, aile sorunlarını çözmek için Türkiye'ye gitmiş.

Çok isterdik ki, bunun perde arkasında başka nedenler bulunmasın ve Gökdeniz, Rubin Kazan'da oynamaya devam etsin. Üstelik, takım yöneticilerinden biri, Türk oyuncunun istediği kadar Rubin'de kalabileceği vaadinde bulunmuştu." ifadelerine yer verilmişti.

2008 yılında Trabzonspor'dan 8,7 milyon Euro'ya Rubin Kazan'a transfer olan 34 yaşındaki Gökdeniz'in Kazan ekibiyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Milliyet
banner5

Yorum Gönder

@name x