Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası
banner40

banner39

Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası

24 Ekim 2013 Perşembe 09:35

BOTAŞ; Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.Çarşamba Şube Müdürlüğü koordinasyonunda ve SAMGAZ'ın ev sahipliğinde "Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası" organize edildi.

Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası
BOTAŞ; Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Çarşamba Şube Müdürlüğü koordinasyonunda ve SAMGAZ'ın ev sahipliğinde "Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası" organize edildi.

Turnuvaya Botaş; Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Akmercan Delta Gaz A.Ş. Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Aksa Tokat Amasya Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ve Çorum Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin katılım gerçekleştireceği belirtildi.

Turnuva için ilk adım SAMGAZ Genel Müdürlük Hizmet binasında gerçekleştirilen çekiliş ile atıldı. Çekilişe Botaş Çarşamba Şube Müdürlüğü'nü temsilen Yakup Aydın, SAMGAZ Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.yi temsilen Yılmaz Kolsan, Akmercan Delta Gaz A.Ş.yi temsilen Mustafa Sezen ve Samet Ersoy, Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.yi temsilen Orhan İnan ve Özgür Cihangül iştirak etti.

26 Ekim 2013 tarihinde başlayacak turnuvada; Botaş ve dağıtım şirketlerinden birer takım olmak üzere toplam da 6 takım iki grupta mücadele edecek. Her grupta 3 takımın karşılaşacağı halı saha futbol turnuvasının ilk karşılaşması 26 Ekim 2013 tarihinde 18.00-19.00 saatlerinde SAMGAZ ile Aksa Ordu-Giresun arasında gerçekleşecek.

Çekilişte konu ile ilgili bilgi veren Botaş Çarşamba Şube Müdürü Yakup Aydın, "Botaş Çarşamba Şube Müdürlüğü olarak çevre iller olan Samsun, Bafra, Vezirköprü, Ladik, Çorum, Tokat, Ordu ve Giresun illerinin doğal gaz dağıtım sektörü ile sürekli iletişim halindeyiz. Bu iş birlikteliklerinin pekiştirilmesi amacıyla sosyal yaşantımızda önemli bir yer kaplayan futbol turnuvası organize edilmesi fikrini ilk olarak SAMGAZ yöneticileri ile paylaştık. SAMGAZ'dan gelen olumlu tepkiler ve organizasyonun ev sahipliğinin üstlenilmesi ile proje kısa sürede hayata geçirildi" dedi.

SAMGAZ Genel Müdür V. Yılmaz Kolsan ise, "Bu tür bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizim için de gurur verici. Farklı şehirlerde aynı amaç birliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarda işin ötesinde ilişkilerin tesis edilmesi hem işin kalitesini hem de verimini arttırmaktadır. Ayrıca personellerimizin sosyal aktiviteler ile bir araya gelmesi, iş yaşantımıza da katkı sağlamakta; performansımızı arttırmaktadır" diye konuştu.

Kolsan, "26 Ekim 2013 tarihinde ilki gerçekleştirilecek olan Orta Karadeniz Doğal Gaz Futbol Turnuvası'nın geleneksel hale getirilerek Türkiye geneline yaygınlaştırılması umudumuzla turnuvaya katılım sağlayan bütün şirketlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. 
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x