Orduspor'da moraller bozuk
banner40

banner39

Orduspor'da moraller bozuk

17 Mart 2014 Pazartesi 17:19

Kulüp basın sözcüsü Türkmen: "Adana Demirspor maçında gerekli mücadeleyi otaya koyamayıp mağlup olduk ancak tabi ki avantajımızı yitirsek de her şey bitmiş değil

Orduspor'da moraller bozuk
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nün basın sözcüsü Adem Türkmen, "Adana Demirspor maçında gerekli mücadeleyi otaya koyamayıp mağlup olduk ancak tabi ki avantajımızı yitirsek de her şey bitmiş değil" dedi.
Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok önemli bir haftada puan kaybı yaşadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Puan kayıplarının normal olduğunu ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Yaşadığımız puan kaybını belki başka bir hafta yaşasaydık bu kadar üzülmezdik ama rakiplerimizin puan kaybı yaşadığı haftada bizim de puan kaybetmemiz iyi olmadı. Adana Demirspor maçında gerekli mücadeleyi otaya koyamayıp mağlup olduk ancak tabi ki avantajımızı yitirsek de her şey bitmiş değil. Biz aramızda bu yenilginin sebeplerini konuşacağız ve çözmeye çalışacağız." 

Türkmen, artık oynayacakları maçlara odaklanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Önümüzde daha oynayacağımız maçlar var. Bu yenilgiyi unutarak o maçlara odaklanmamız lazım. Orduspor yine gerekli mücadeleyi sahada vererek istediği hedefe ulaşacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x