Orduspor "Süper Lig" yolunda umutlu
banner40

banner39

Orduspor "Süper Lig" yolunda umutlu

08 Ocak 2014 Çarşamba 14:38

Mor-beyazlı ekibin defans oyuncusu Volkan Koçaloğlu: "İlk yarı iyi bir performansımız vardı, ikinci yarıda eğer aynı performansı gösterirsek ilk 2'den çıkma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum"dedi.

Orduspor "Süper Lig" yolunda umutlu
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un defans oyuncusu Volkan Koçaloğlu, "İlk yarı iyi bir performansımız vardı, ikinci yarıda eğer aynı performansı gösterirsek ilk 2'den çıkma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum" dedi.
Koçaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak sezon sonunda istedikleri hedefe ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Sezonun ilk devresinde her şeye rağmen iyi puan aldıklarını ifade eden Koçaloğlu, şöyle konuştu:

"İlk yarı iyi bir performansımız vardı, ikinci yarıda eğer aynı performansı gösterirsek ilk 2'den çıkma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Baktığımız zaman 40'ın üzerinde de puan alabilirdik ama pek fazla değinmesek de hakem faktörü oldu zaman zaman. Her şeye rağmen iyi puan aldığımıza inanıyoruz. İnşallah ikinci yarı da aynı çıkışı sürdürerek Süper Lig'e çıkmak istiyoruz."

Koçaloğlu, ligin ikinci devresinde kendilerini çok zor maçların beklediğini vurgulayarak, "Küme düşmeme mücadelesi veren, yukarıları zorlayan takımlar var. Doğal olarak bu ligde ikinci yarılar mücadele ruhu yüksek maçlara sahne oluyor. Biz de ikinci yarı zorlukların üstesinden gelebilme adına çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Orta saha oyuncusu Bilal Türkgüler ise ligin ilk devresini istedikleri yerde bitirdiklerini belirterek, "Hedefimiz ligin ikinci devresini de istediğimiz yerde bitirip Süper Lig'e çıkmak" diye konuştu. 

Takımda bazı sakat oyuncuların dışında her şeyin güzel gittiğine işaret eden Türkgüler, şunları kaydetti:

"Kısıtlı imkanlara rağmen ligin ilk yarısını istediğimiz yerde bitirdik. Topladığımız 36 puan oldukça önemli. Liderle aramızda sadece 3 puan var. Şimdi sıra ikinci devrede. Bu yarıyı da en iyi şekilde tamamlayıp çok istediğimiz Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Süper Lig'e çıkacak gücü kendimizde buluyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider."

Türkgüler, ikinci devrenin zor geçeceğini bildiklerini, bu nedenle daha çok çalıştıklarını sözlerine ekledi.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x