Orduspor - Adanaspor maçının ardından
banner40

banner39

Orduspor - Adanaspor maçının ardından

12 Ocak 2014 Pazar 10:59

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: "Bizim adımıza şu gün itibarıyla söylenecek fazla bir şey yok"

Orduspor - Adanaspor maçının ardından
PTT 1. Lig'de Adanaspor'u sahasında 2-0 yenen Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Çok kritik bir galibiyet aldık" dedi.
Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında aldıkları galibiyetle hedeflerini güncellediklerini söyledi.

Oyuncularının her zamanki gibi yürekli oynadığını belirten Sözeri, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un gündüz oynadığı maçın ardından bu karşılaşmanın önemi bizim açımızdan bir kat daha arttı. O anlamda çok kritik bir galibiyet aldık. Zaten hedeflerimiz var, onları güncellemiş olduk. İnşallah ilerleyen haftalarda da bu istek ve arzumuzu sahaya yansıtarak arzuladığımız hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

- Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Maçın ilk yarısında zaman zaman istediklerini sahaya yansıttıklarını dile getiren Eriş, "Ama genel olarak baktığımız zaman bizim adımıza şu gün itibarıyla söylenecek fazla bir şey yok. İki dakikada iki gol yeme hastalığımızı tekrar sürdürdük. Belki maçı 1-0 sürdürebilseydik puan veya puanlarla buradan ayrılabilirdik. Maalesef maçın kırılma anları hiç lehimize gelişmiyor. Artık özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlar çok önemli" değerlendirmesinde bulundu.
banner5

Yorum Gönder

@name x