Olcan Adın'a 4 milyon euro'luk teklif!
banner40

banner39

Olcan Adın'a 4 milyon euro'luk teklif!

12 Mayıs 2014 Pazartesi 13:21

Galatasaray Başkanı, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’na, Olcan Adın için teklif yaptı ve Aysal’ın Olcan için 4 milyon euro bonservisi gözden çıkardığı vurgulandı

Olcan Adın'a 4 milyon euro'luk teklif!
Süper Lig'in bitimine 1 hafta kala Galatasaray, Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Olcan Adın’a resmen talip oldu.

Trabzonspor Yönetimi’nin önceki akşam Akçaabat Kara Liman Restorant’ta sarı-kırmızılı yönetim kuruluna verdiği yemekte, Başkan Ünal Aysal’ın konuyu Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na açtığı belirtildi.

Karadeniz ekibiybe 1 yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı futbolcuya talip olduklarını aktaran Başkan Aysal’a, Hacıosmanoğlu’nun sezon sonu için randevu verdiği bildirildi.

Galatasaray’ın, Olcan Adın’ın bonservisi için 4 milyon euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Transfere nokta koymak için Galatasaraylı ve  Trabzonsporlu yöneticilerin sezon sonunda yeniden bir araya gelerek milli futbolcunun transferi için pazarlık yapacakları ifade edildi.

Trabzonspor forması altında iki yıldır ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Olcan Adın bu sezon 47. resmi maçını Galatasaray’a karşı oynadı. Sadece 1 maçta oyundan alınan milli futbolcu diğer karşılaşmaların tamamında 90 dakika sahada kaldı.
banner5

Yorum Gönder

@name x