Olcan Adın Beşiktaş yolunda!
banner40

banner39

Olcan Adın Beşiktaş yolunda!

28 Mayıs 2014 Çarşamba 09:20

Olcan yakın çevresine, “Trabzon beni satmak istiyor. Para kazanmak için böyle konuşuyorlar” dediği öğrenildi. Olcan'ın gönlü Beiştaş'a gitmek isterken Trabzonspor ise yüksek bonservis veren G.Saray satmak istiyor

Olcan Adın Beşiktaş yolunda!
Bu sezonun en çok konuşulan isimlerimden biri hiç kuşkusuz Olcan Adın…

Beşiktaş ve G.Saray, kancayı taktığı milli yıldızı transfer etmek için büyük bir çaba harcılıyor.

TFF'nin kararıyla yabancı kontenjanın düşülmesi yerli oyunları bir kez daha değerli kılıyor. Bununla birlikte Türkiye'nin iki dev kulübü takımlarındanki sağ kanatı güçlü, dinamik, hızlı ve en önemlisi yerli bir futbolcuya emanet etmek istiyor.

Trabzonspor ise ‘Şampiyonluk’ düşündüğü için Olcan’ı satmak istemiyor. Fakat 28 yaşındaki oyuncu böyle düşünmüyor.
TOLGA TRANSFERİ GİBİ OLACAK

A Milli Takım ile ABD’de kampta olan Olcan Adın’ın yakın çevresine, “Trabzonspor beni satmak istiyor. Ama benden para kazanmak için böyle konuşuyorlar” dediği öğrenildi. Bordo-Mavili yönetim, Olcan’ı yüksek bonservis ücreti veren G.Saray’a satmayı düşünüyor. 28 yaşındaki oyuncu ise Kartal’a gitmek istiyor. Beşiktaş yönetimi de geçen sezon Tolga Zengin transferinde olduğu için Olcan Adın’a da Siyah-Beyazlı formayı giydirmekte kararlı.

OLCAN’IN YERİNE SERDAR’I ALDILAR

Transferde tüm yetkiyi eline alan Başkan Fikret Orman, 28 yaşındaki oyuncu için 3 milyon euroluk bir bütçe ayırdı. Bordo-Mavililer ise 6 milyon euro da ısrarcı. Eğer Kartal, transferden çekilirse G.Saray’ın transferde önü açılacak. Trabzonspor, Olcan Adın’ı kesin olarak takımdan gideceğini düşündüğü için Elazığspor forması giyen Serdar Gürler ile anlaşmaya vardı.


banner5

Yorum Gönder

@name x