Milli futbolcu'nun hedefi, Avrupa Şampiyonası
banner40

banner39

Milli futbolcu'nun hedefi, Avrupa Şampiyonası

14 Mayıs 2014 Çarşamba 12:05

Kardemir Karabüksporlu Doğan: "A Milli Takım'la Dünya Kupası'na katılamadık ancak 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Fransa'da olacağız"

Milli futbolcu'nun hedefi, Avrupa Şampiyonası
Kardemir Karabüksporlu milli futbolcu İshak Doğan, A Milli Takım'la Fransa'da 2016'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hedefliyor.

Doğan, futbola Almanya'da başladığını ancak Türkiye'de olmaktan ve milli formayı taşımaktan gurur duyduğunu söyledi.

Türkiye Futbol ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'le çalışma fırsatı yakaladığı için çok şanslı olduğunu anlatan Doğan, "Bana güvenen başta Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve Fatih Terim hocalarıma minnet borçluyum. Çocukluğumdan bu yana hayalim milli formayı bana layık gördüler. Kendimi sürekli geliştirerek ülkeme elimden geldiği kadar hizmet etmek istiyorum" diye konuştu. 

2014 DÜNYA KUPASI 

A Milli Takım'la Dünya Kupası'na katılamadıkları için üzüldüklerini ifade eden Doğan, şunları dile getirdi:

"A Milli Takım'la Dünya Kupası'na katılamadık ancak 2016 Avrupa Şampiyonası'nda Fransa'da olacağız. Avrupa Şampiyonası elemelerine iyi başlamak istiyoruz. Milli takım iyi yolda. Ülkemizin adını daha çok duyuracağız. Arkadaşlarımızla buna yürekten inanıyoruz."

Doğan, 2014 Dünya Kupası'nı kaldırmaya Brezilya ve İspanya'nın daha yakın olduğunu, Almanya'nın ise bu iki ülkeyi zorlayacağını kaydetti.

KARDEMİR KARABÜKSPOR 

Kardemir Karabükspor'un tarihinin en iyi sezonunu yaşadığını belirten Doğan, "Bu kadroda olmaktan mutluyum. Bu takımın başarılarına imza atmaktan, destek olmaktan mutluyum. Avrupa kupalarına katılma şansımızı son haftalara kadar taşıdık ancak olmadı. Bu takım bunu bu sezon olmadıysa mutlaka gelecek sezonlarda başaracaktır" değerlendirmesinde bulundu.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x