Kastamonuspor 1966'da Ziya Doğan dönemi
banner40

banner39

Kastamonuspor 1966'da Ziya Doğan dönemi

27 Eylül 2016 Salı 17:30

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kastamonuspor 1966, teknik direktörlük görevine Ziya Doğan'ı getirdi. Doğan, anlaşmanın ardından takımla ilk antrenmanına çıktı.

Kastamonuspor 1966'da Ziya Doğan dönemi
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kastamonuspor 1966, teknik direktörlük görevine Ziya Doğan'ı getirdi.
Kastamonu ekibi, İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde düzenlenen törenle Ziya Doğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Doğan anlaşmanın ardından takımla ilk antrenmanına çıktı.  

Burada gazetecilere açıklama yapan Ziya Doğan, son 3 yılda birçok önemli teklif aldığını belirtti. 

Türkiye'de kulüplerin idari anlamda birçok sıkıntısının olduğunu ifade eden Doğan, şunları söyledi: 

"Ben Türkiye'de bir şeylerin iyi gitmediğini biliyorum ve yaşadığım olaylar karşısında içimden çok fazla çalışmak gelmedi. Sözler yerine gelmiyor. 'Bir projesi bulunan takım olursa çalışırım' dedim. Oturduk konuştuk hedeflere baktık. İyi insanlar, aynı zamanda hedefleri olan heyecan taşıyan projeler benim buraya gelmemde en büyük etken oldu. 'Ziya Doğan projenin olduğu yerde olur' diye hep girdik ama çalıştığımız yerlerde sıkıntılar yaşadık."

Projeleri bir iki yıl içerisinde hayata geçirmenin kolay olmadığını belirten Doğan,  "İnanmadığım hiçbir şeye adım atmadım. İnanmasam burada olmam. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu lig beni, oyuncularımı bu camiayı kesmez. Bunun üstü de kesmez, onun üstü var. Onun üstünde de Avrupa kupaları var. Bu anlayışın aynı şekilde devam etmesi lazım." diye konuştu. 

Kastamonuspor 1966 Kulübü Başkanı Metehan Babaş, güçlü bir yönetim ve güçlü bir teknik ekiple hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

Hedeflerini bu yıl daha da büyüttüklerini vurgulayan Babaş, "Kastamonuspor 2,5 yıl önce ikinci amatör kümedeydi. Şimdi geldiği yer 2. Lig. Hedef daha da büyüdü. Kastamonuspor 1966 olarak Süper Lig'e kadar hedefimiz olan bu maratonu inşallah Ziya Doğan'ın başarılı ve deneyimli geçmişiyle birleştirerek hedefe ulaştıracağız. Ziya Doğan hocamızla 3 yıllık anlaşma imzaladık. 3 yıllık anlaşma yapmamızdaki en büyük neden hedeflerin büyük olması." değerlendirmesinde bulundu. 


Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x