Kardemir Karabükspor'da hazırlıklar devam ediyor
banner40

banner39

Kardemir Karabükspor'da hazırlıklar devam ediyor

10 Şubat 2016 Çarşamba 09:35

- "Zorlukların üstesinden gelmek durumdayız. Umarım sahaya gelen taraftarlar iyi müsabaka izlerler"

Kardemir Karabükspor'da hazırlıklar devam ediyor
 PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, 13 Şubat'ta deplasmanda oynayacakları Alima Yeni Malatyaspor maçına ilişkin, "Zorlukların üstesinden gelmek durumdayız. Umarım sahaya gelen taraftarlar iyi müsabaka izlerler" dedi.
İldiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde zirvede yer aldıklarını, kontrolün lider olanın elinde bulunduğunu ve bunu bırakmak istemediklerini söyledi.

Alima Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına devam ettiklerini ifade eden İldiz, "Malatyaspor'un iyi bir kadrosu var. Zaten hep söylüyorum, iyi bir camiadır. Son haftalarda kötü gidişatları var.  Onlarda buna mutlaka 'dur' demek isteyeceklerdir. Çok zorlu müsabaka olacağının  bilinci içerisindeyiz. Bu nedenle maçın zorluk derecesini bilerek hazırlanıyoruz. Zorlukların üstesinden gelmek durumdayız. Umarım sahaya gelen taraftarlar iyi müsabaka izlerler" diye konuştu.

Yeni transferlerin takıma alışmaya başladıklarını aktaran Yücel İldiz, "Gerek Junior gerek Isaac giderek takıma alışıyorlar. Onlardan ciddi şekilde faydalanacağımız haftalar olacak. Bu iki arkadaşımızın da gelmesiyle üçüncü bölgede sıkıntılarımız azaldı. Takım içeresinde rekabet de gerçekten ciddi şekilde çoğaldı. Bu bizim işimizi zorlaştırıyor ama bir o kadar da memnun ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada kırmızı-mavili ekip, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Alima Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri'nde İldiz yönetiminde sürdürdü.

Sakatlığı bulunan Kerim Zengin'in takımdan ayrı çalıştığı 1,5 saatlik idmanda, çift kale maç yapıldı.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x