Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:
banner40

banner39

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

17 Mayıs 2016 Salı 08:55

PTT 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak doğrudan Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut (ön sol 3) yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafileyle birlikte Karabük Valisi Orhan Alimoğlu'nu (ön sağ 3) ziyaret etti.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:
 PTT 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak doğrudan Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyledi.
Başkan Tankut, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafileyle Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan'ı ziyaret etti. 

Tankut, Vergili'yi ziyaretinde yaptığı konuşmada, sezon başında Karabüklülere Süper Lig'e çıkma sözü verdiklerini hatırlatarak, bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İşlerinin daha bitmediğini kaydeden Tankut, "Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Bir daha aşağılara inmeyi düşünmüyoruz." diye konuştu.

Teknik direktör Yücel ildiz ise hep birlikte mücadele verdiklerini ve başarıyı yakaladıklarını vurguladı.

Kafile, daha sonra takımın ana sponsoru olan Kardemir'in yönetim kurulu başkanı Mutullah Yolbulan'ı ziyaret etti. Yolbulan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, takıma 200 bin lira şampiyonluk primi vereceğini kaydetti.

Eski Hak-İş Genel Sekreteri ve eski Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Metin Türker'in mezarına da giden kafile, kabre çiçek bırakarak dua etti. 


AA
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x