Karabük'te Gençlerbirliği maçı hazırlıkları
banner40

banner39

Karabük'te Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

20 Kasım 2014 Perşembe 09:21

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Karabük'te Gençlerbirliği maçı hazırlıkları
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.
Antrenmana, sabah yapılan idmanda sakatlanan Erdem Özgenç, sakatlıkları süren Ahmet İlhan Özek, Samba Sow, Murat Akça ve Aykut Özer katılmadı. Emre Özkan, Erkan Kaş ve İbrahim Serdar Aydın ise takımdan ayrı çalıştı.

Bu arada, A Takımı, 21 Yaş Altı Takımı ile yaptığı müsabakayı 4-0 kazandı.

Demokratik Kongolu futbolcu Domi Kumbela, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımda çok sayıda sakat oyuncunun olmasının üzücü olduğunu, milli maç arasından sonra lige 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

"İyi bir takımız ve iyi oyuncularımız var" diyen Kumbela, şöyle devam etti:

 "Sakatlıklar ve küçük şansızlıklar sonucu ligde bu duruma gelmek üzücü. Bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Takım artık toparlanıyor ve sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Maçlara baktığımızda çok küçük hatalarla oyun kaybettik. Hafta sonu Ankara'da güzel bir maç olacak." 

Arjantinli futbolcu Valentin Viola ise uzun süren sakatlığının ardından iyileştiğini ve geri döndüğünü söyledi.

Takım olarak çok sakatlık yaşadıklarını belirten Viola, "Sakatlıklarda hocanın da yapacağı bir şey yok. Artık yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz. Bundan sonra Karabükspor'un önü açık" ifadesini kullandı.
banner5

Yorum Gönder

@name x