Karabükspor'dan Soma'ya dev yardım
banner40

banner39

Karabükspor'dan Soma'ya dev yardım

12 Haziran 2014 Perşembe 10:36

Kardemir Karabükspor, Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında yakınlarını kaybeden madenci yakınları ile ocaktan yaralı kurtulan madencilere 200 bin lira yardım gönderecek.

Karabükspor'dan Soma'ya dev yardım
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ve Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında yakınlarını kaybeden madenci yakınları ile ocaktan yaralı kurtulan madencilere 200 bin lira yardım gönderecek.

KARDEMİR'den yapılan yazılı açıklamada, maden faciasında yakınlarını kaybeden ve yaralı kurtulan vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için devletin tüm imkanları seferber ettiği belirtildi.
Açıklamada, milletin her toplumsal acıda olduğu gibi bu büyük acıyı da en derin şekilde paylaştığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, yaralananlara ve madende çalışanlara ulaştırılmak ve ihtiyaçlarının karşılanması için harcanmak üzere şirketimiz ile spor kulübümüz, 200 bin lira yardımda bulunacaktır. Bu elim kazada hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, acısını yürekten hissettiğimiz ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz."
banner5

Yorum Gönder

@name x