Karabükspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları
banner40

banner39

Karabükspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları

13 Şubat 2014 Perşembe 09:20

Karabük ekibi, hafta sonu sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Karabükspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında yapacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.
Hasan Doğan Spor Tesisleri Halı Sahası'nda teknik direktör Tolunay Kafkas yönetimindeki antrenmanda futbolcular, teknik çalıştı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana tedavisi süren Hakan Özmert'in dışında tüm futbolcular katıldı.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarını söyledi.

Trabzonspor’un çok iyi bir kadroya sahip, etkili oyuncuları olan özel bir takım olduğunu anlatan Kafkas, "Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Üst sıralara iki elle tutunduk. Bulunduğumuz yeri korumak istiyoruz. Oyuncularıma çok güveniyorum. Coşkulu, heyecanlı ve çok iyi bir maç olacak. Taraftarlarımızı bu maça bekliyorum" diye konuştu.

Gazetecilerin Avrupa hedefi sorusu üzerine Kafkas, "Şimdi bunları konuşmak çok doğru değil. Takımı maç maç değerlendiriyoruz. Önümüzdeki Trabzonspor maçını nasıl kazanırıza bakmak lazım. Nasıl başladığınız önemli değil nasıl bitirdiğiniz önemli. Eğer sezon sonu istediğimiz bir yerde olursak ne mutlu bize olacak" şeklinde cevap verdi.

Yeni transfer Eneramo'nun performansı konusunda gelen soruya da Kafkas, şöyle yanıt verdi:

"Beşiktaş’ta çok fazla süre alamamıştı. Eneramo’nun kalitesi, oyunculuğu, her şeyden önemlisi kişiliğini bildiğimiz bir oyuncu. Şu anda çok iyi durumda. Takım adına ve kendi adına biz çok mutluyuz. Umarım devamını getirir."

Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına yarın da devam edecek.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x