Kafkas: Hedef en az 1 puan almak
banner40

banner39

Kafkas: Hedef en az 1 puan almak

20 Mart 2014 Perşembe 10:57

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında, deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kafkas: Hedef en az 1 puan almak
Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada maç yaptı. Yaklaşık 2 saat süren idmana, tedavisi süren Hakan Özmert dışında tüm oyuncular katıldı.

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçında hedeflerinin en az 1 puan almak olduğunu söyledi.

Medical Park Antalyaspor’un iyi futbolculara sahip bir takım olduğunu, yeni teknik direktörleri ile maçı kazanmak isteyeceklerini belirten Kafkas, şöyle konuştu:

"Bizim açımızdan da önemli bir maç. Son oynadığımız Galatasaray maçı bizim açımızdan iyi geçti. Kalan 9 maç her takım için çok zorlu geçecek. Her takım her takımı yenecek güce sahip. Medical Park Antalyaspor maçından sonra oynayacağımız  3 maçtan en az hasarla çıkmak istiyoruz. İstediğimiz gibi çıkabilirsek çok daha farklı yerlere gidebiliriz. Oynadığımız oyun anlayışı ve mantalite önemli. Eninde sonunda bu, bir yerde bizim yüzümüze gülecek. Şu anda bir sıkıntımız yok. Kalan 9 maçta 27 puan var. Bu 27 puana maksimum 1,5 puan ortalamalı gitmemiz lazım. Bu şekilde ligi bitirirsek bu seneyi atlatmış olacağız." 

Ligin 25. haftasında oynanan Galatasaray maçında Kardemir Karabüksporlu oyuncuların el ele tutarak duran top savunması organizasyonu gerçekleştirmesinin hatırlatılması üzerine Kafkas, "Bu taktik çalışmasını mesafe ayarlarını ayarlamak için yapıyorduk. Oyuncularımız ellerini biraz uzun tuttular ve bırakmadılar. Bununla ilgili sanıyorum bir sıkıntı yaşandı. Kimseyi zor bir duruma düşürmek için böyle bir anlayış içeresinde ne ben ne de Karabükspor olmaz. Buna daha çok dikkat edeceğiz" ifadesini kullandı. 

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x