"İnanılmazı başardık"
banner40

banner39

"İnanılmazı başardık"

20 Mayıs 2014 Salı 18:36

Trabzonspor'da sezonun bitmesiyle futbolcular tatile çıkarken, yönetim transfer ve teknik adam sorununu çözmek için harekete geçiyor.

"İnanılmazı başardık"
İlk olarak iç transferi bitirmek isteyen yönetimin, bu sezonki performansıyla takımı sırtlayan Olcan Adın'a daha iyi şartları içeren yeni ve uzun soluklu bir sözleşme teklif edeceği öğrenildi. Olcan'ı hiçbir şekilde bırakmayacağını daha önce açıklayan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, oyuncuyla milli takım kampından sonra görüşme yapacağı belirtildi. 
Bordo-mavili yönetimin, iç transferdeki bir diğer önceliği ise Yusuf Erdoğan. 1461 Trabzon'dan kiralık olarak takıma dahil edilen ve ilk 11'in değişmezi olan genç oyuncuya 5 yıllık uzun bir sözleşme önermeyi düşünen yönetim, ücret konusunda da oyuncuyu tatmin etmeyi planladığı ifade edildi. 

28 puanla devraldığı takımı 53 puanla lig dördüncü yaparak Avrupa Ligi hedefini tutturan teknik sorumlu Hami Mandıralı da önümüzdeki günlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'yla biraraya gelecek. Mandıralı'nın takımdaki geleceğinin masaya yatırılacağı toplantıda, genç teknik adamın transfer çalışmaları hakkında başkana rapor vereceği öğrenildi. 

Öte yandan Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, ekip olarak mevcut kadroyla inanılmaza yakın iş başardıklarını söyledi.
 
Sihirbaz olmadıklarını ve ellerinde sihirli değnek bulunmadığını belirten Mandıralı, "Sadece sevgimizin ön plana çıktığını söyleyebilirim. Yeri geliyor ağabey, yeri geliyor babalık yapıyoruz. Bu karma yapı içinde bütün mesaimizi hem çalışmaya hem dostluğa hem de sevgi ve saygıya ayırarak bir takımdaşlık örneği koyduk. Bizim teknik ekip olarak aldığımız radikal kararlar var, orada dik duruş sergiledik. Ne olur ise olsun belki kulübümüzün ekonomik olarak canı yandı ama biz geri vites atmadık. Çünkü takımı kazanmak zorundaydık. Takımımızı oyun içinde yarışın içinde tutmak zorundaydık. Bu dik duruşumuzda oyuncular arasında takdirle karşılandı. Dik duruşumuz takım olma yolundaki en önemli etken diye düşünüyorum." şeklinde konuştu. 

(lig tv)
banner5

Yorum Gönder

@name x