İbrahim Hacıosmanoğlu: Seccadeli sahtekar!
banner40

banner39

İbrahim Hacıosmanoğlu: Seccadeli sahtekar!

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:21

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün eski başkanı Faruk Özak'a ağır eleştirilerde bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Seccadeli sahtekar!
İbrahim Hacıosmanoğlu, Ak Parti Milletvekili ve kulübün eski başkanlarından Faruk Özak'ın bordo-mavili ekibin ekonomik, maddi ve manevi çöküşünün tek sorumlusu olduğunu ileri sürerek hakkında çeşitli iddialarda bulundu.

FARUK ÖZAK'IN YARDIMINA İHTİYACIMIZ YOK

Hacıosmanoğlu, Özak'ın milletvekili olduğu dönem biteceğini, şimdiden kendilerine 'Oyuncak' aradıklarını öne sürdü.

Trabzonspor Başkanı şöyle devam etti: "Bugünkü Trabzonspor'un ekonomik, maddi ve manevi çöküşünün yegane tek sorumlusu Faruk Özak'tır. Bunu Trabzon halkı da biliyor. Önümüzdeki günlerde bunu çok daha net görecekler. Kulübün içerisinde olan olumsuzlukların hepsini kamuoyuna yansıtmadık ama bundan sonra maddi manevi olan tüm olumsuzlukları yansıtacağız. Bunların tek sorumlusu da Faruk Özak'tır. Çünkü o kulübün patronu olarak orada duruyordu. Onu da Trabzon halkı değerlendirecek. Trabzonspor ne zaman ileriye bir adım atacak olsa böyle bir projesi varsa, kendisi projede varsa veya kendi adamı varsa vardır, yoksa hep karşısında engeldir. Bugün Akyazı'ya yardımcı olacağını söylüyor. Onunun yardımına ihtiyacı yok Trabzonspor'un. Trabzonspor kendi değerleri ile başkanı ile yönetimi ile hangi sorunu varsa bir sene içerisinde nasıl çözdüyse yine çözer."

STADA KAVUŞAMAMAMIZIN SEBEBİ ÖZAK'TIR

AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak'ın Akyazı Projesi'ne karşı olduğunu da öne süren Hacıosmanoğlu, yıllardan bu yana Trabzonspor'un stada kavuşamamasının tek nedeninin de Faruk Özak olduğunu öne sürerken şöyle dedi:

"Sayın Nuri Albayrak döneminde görev yaptığımda aynı şeyleri söylemiştim. Bu stat yapılacağı zaman, 'Trabzonspor kanunsuz işler yapıyor, kıyı kenar kanununa muhalefet ediyor' diyen Faruk Özak'tı. Halbuki bakandı kendisi ve sorunları çözmesi gereken makamda oturuyordu. 'Trabzonspor hayali projelerle uğraşıyor' diye kamuoyuna bizi şikayet eden de kendisidir. Projeyi o zaman engelleyen de kendisidir. Bugün Trabzonspor yeni stadında maç oynayamıyorsa bunun sorumlusu Özak'tır. Bu projeyi ortaya çıkaran Aydın Pişiren ve Faruk Kanca arkadaşlarımız Ankara'da sunuma gittikleri zaman makamında elinin tersi ile projeyi atıp, 'Siz bırakın böyle hayali projeleri, yıldız sözünüzü neyle yerine getireceksiniz, onu anlatsanıza bana' deyip de arkadaşlarımızı tersleyip gönderen de Faruk Özak'tır."

SECCADELİ SAHTEKAR

Faruk Özak'a yönelik eleştirilerine devam eden Hacıosmanoğlu, iddialarını şöyle sürdürdü:

"Bugün Trabzonspor'un eski başkanı Nuri Albayrak döneminde ortaya koyulan bu projeyi, sonrasında Faruk Özak'ın bütün engellemelerine rağmen, gerçek Trabzonlu ve Trabzonspor'u düşünen, TOKİ başkanlığı döneminde de sonra yaptığı bakanlık döneminde de başbakanımızın desteği ile hayata geçiren kişi Erdoğan Bayraktar'dır. Alışmıştır hazıra konmaya Faruk Özak. Kendisine ait olmayan başarıları kendisine yazmaya. Ama kendisine ait olmayan başarısızlıkları da başkalarına yazmak onun yegane tecrübe kazandığı alandır. Yaptığı iş budur. Bizimle ilgili seviyesiz konuşmaları var.

Kendisinin çok büyük adam olduğunu ima ediyor. Benim o tür adamlarla aynı masada oturma şansım dahi yok. Tartıya koyduğunuzda benim karşılığım dahi değildir o. Onun gerçek yüzünü Trabzon halkı biliyor. Biz daha da önemli gerçekleri de kamuoyuyla paylaştığımız zaman Trabzon şehrinde nasıl yaşayacak?

Biz onu çok iyi göreceğiz. Özkan Sümer'e her ne kadar kızsam da, doğru söylediği sözler var onları almak lazım. Sümer'in Faruk Özak ile ilgili söylediği, 'Seccadeli sahtekar' kelimesi kendisine çok güzel yakışıyor. Yıllardan beri Trabzonspor'u nasıl kullandığını kamuoyuyla paylaştığımız zaman kendine gidecek yer bulamayacak." dedi.


internet haber
banner5

Yorum Gönder

@name x