Henrique'nin tavan yaptı!
banner40

banner39

Henrique'nin tavan yaptı!

02 Mayıs 2014 Cuma 14:19

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Henrique son dönemlerde ortaya koyduğu performansla piyasa değerini artırdı.

Henrique'nin tavan yaptı!
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'yla, bordo-mavili forma altında en iyi dönemini yaşan Brezilyalı oyuncu Paoul Henrique, Bursaspor maçında genç teknik adamın en büyük kozlarından biri olacak.
Bu sezon Avrupa'da ve Spor Toto Süper Lig'de attığı gollerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Henrique, son 4 maçtır yakaladığı gol serisini Burasspor karşısında da sürdürmek istiyor. Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçlarında attığı 5 golle son haftalarda iyi bir seri yakalayan Brezilyalı, Pazar günü oynanacak maçta da Hami Mandıralı'nın en büyük kozlarından biri olacak. Avrupa'da 8, ligde 12 gol atıp toplamda ise 12 asist yapan Brezilyalı oyuncu, takımın hem en çok gol atan hem de en çok asist yapan futbolcusu oldu.

MANDIRALI SÜREKLİ GÖRÜŞÜYOR

Takımın başına geçmesinden sonra Henrique'nin performansından oldukça memnun olan Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, golcü oyuncusuyla sürekli bir araya gelerek görüşmeler yapıyor. Oyuncusuna çok güçlü olduğunu ve bu gücünü ortaya çıkarmasını isteyen genç teknik adam, Henrique'ye sahada ortaya koymuş olduğu mücadelenin karşılığını atacağı gollerle almasını istiyor. Mandıralı ise golcü oyuncusuna vermiş olduğu öğütlerin karşılığını almanın sevincini yaşarken, Bursaspor maçında da aynı mücadele gücünü ortaya koymasını istedi.

PİYASA DEĞERİ TAVAN YAPTI

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Henrique son dönemlerde ortaya koyduğu performansla piyasa değerini de artırdı. Avrupa piyasasınında oyuncuların bonservis bedellerini belirlemede etkili olan transfermarkt.com adlı internet sitesi Henrique'nin 2 Milyon 500 Bin Euro olan değerini, 4 Milyon 750 bin Euro (14 Milyon TL) olarak yükselttiğini belirtti.

Milliyet
banner5

Yorum Gönder

@name x