Halilhodzic'ten büyük temizlik!
banner40

banner39

Halilhodzic'ten büyük temizlik!

05 Eylül 2014 Cuma 09:36

Trabzon Başkanı Hacıosmanoğlu, eski yönetimin transfer ettiği ve verimsiz olan tam 26 futbolcuyu 16 ayda yolladı.

Halilhodzic'ten büyük temizlik!
Transfer haberleriyle taraftar ve medyanın başını döndüren Trabzonspor'da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi ilginç gelişmelerle yaşanıyor.

21 yeni futbolcuyla tarihinin en fazla transfer yaptığı sezonunu yaşayan Karadeniz ekibinde, eski başkan Sadri Şener döneminde transfer edilen eski futbolculardan sadece iki isim kaldı.

Şener başkan iken yapılan transferlerden sadece Soner Aydoğdu ve Mustafa Yumlu kadroda kalırken, verimsiz 26 ismi Hacıosmanoğlu yönetimi gönderdi. Bazı oyuncuları kiralayan yönetim bazılarını ise bonservisi ile veya fesihle kadrodan uzaklaştırdı.
Karkhiv maçı Lviv'de

Trabzonspor'un Avrupa Ligi L Grubu'nda Karkhiv ile yapacağı maçın yeri ve başlama saati belli oldu.

18 Eylül Perşembe günü Ukrayna'nın batısındaki Lviv kentindeki Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 22.05'te başlayacak.

Karkhiv, Ukrayna'nın doğusunda ordu ile Rusya yanlısı ayrılıkçılar arasında yaşanan olaylar nedeniyle, play-off turundaki karşılaşmasını başkent Kiev'de oynamıştı.

'Türk futbolu kirlidir'e ceza

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ceza çıktı.

Kulüp resmi internet sitesinde "Türk futbolu kirlidir" başlıklıkla yapılan açıklamanın, sportmenliğe aykırı bulunmasından dolayı bordo-mavili kulübe 70 bin TL para cezası verilirken, başkan Hacıosmanoğlu'na da 30 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin TL para cezası verildi.


kaynak: sabah 
banner5

Yorum Gönder

@name x