Halilhodzic'in planı hazır!
banner40

banner39

Halilhodzic'in planı hazır!

23 Ekim 2014 Perşembe 10:29

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu yenerek ilk galibiyetini alan Trabzonspor'da tüm gözler yarın oynanacak Lokeren maçına çevrildi.

Halilhodzic'in planı hazır!
Oyuncularına sürekli olarak rehavete kapılmamaları yönünde uyarılarda bulunan teknik direktör Halilhodzic, Belçika temsilcisi Lokeren'in bu sezon oynadığı tüm maçları mercek altına aldı.

Oyuncularına da rakibi ezberletmeye çalışan Halilhodzic, Lokeren sınavında da coşkulu ve istekli olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Boşnak hocanın "Deplasmandaki Kharkiv galibiyeti sonrası evimizde aldığımız yenilgi işimizi zora soktu. Tekrar avantajlı konuma geçmemiz için aynı puana sahip olduğumuz Lokeren'i yenmeliyiz. Bu maçı kazanmamız halinde grupta rahat nefes alırız" ifadesini kullandığı öğrenildi.
CARDOZO VE YATABARE 
 
Lokeren maçında değerlendirmeyi planlayan Boşnak teknik adam, ileride Cardozo-Yatabare ikilisine görev verecek. Waris'i yine sol kanatta değerlendirmeye hazırlanan Halilhodzic'in, Constant'ı da orta sahaya monte edeceği öğrenildi. Cardozo'nun ileride yalnız kalmasını engellemek için bu tarz bir sistemi deneyecek olan tecrübeli teknik adam, sakatlığı geçen Özer Hurmacı'yı da 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor. Fırtına, Avrupa Ligi'nde deplasmanda grubun favorisi Kharkiv karşısında aldığı 2-1'lik galibiyete rağmen seyircisi önünde Legia Varşova'ya yenilmişti.
Anahtar Kelimeler
banner5

Yorum Gönder

@name x