Hacıosmanoğlu ve Halilhodziç galibiyet istiyor
banner40

banner39

Hacıosmanoğlu ve Halilhodziç galibiyet istiyor

09 Eylül 2014 Salı 13:34

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'da, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Vahid Halilhodziç, hiç galibiyet yaşayamadıkları sarı-lacivertli takım karşısından bu kez 3 puanla ayrılmak istiyor.

Hacıosmanoğlu ve Halilhodziç galibiyet istiyor
 Kulüp başkanlığına 26 Mayıs 2013'de seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun döneminde bordo-mavili takım, Fenerbahçe ile 2 karşılaşma oynadı. Bordo-mavililer, 2013-2014 sezonunda oynadığı bu karşılaşmanın ilkinde deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. 
Trabzon'da yapılan ikinci karşılaşma ise Fenerbahçe'nin 45+9. dakikada 1-0 önde olduğu sırada taraftarların neden olduğu olay nedeniyle tatil edildi.

Daha sonrada Futbol Federasyonu karşılaşmada bordo-mavili takımın, 3-0 hükmen mağlup olmasına karar verdi.

Böylece Trabzonspor, kulüp başkanı Hacıosmanoğlu döneminde Fenerbahçe karşısında 1 beraberlik, 1 de hükmen mağlubiyet alarak galibiyet elde edemedi.

- Halilhodziç'in de galibiyeti yok

Trabzonspor'da 2005-2006 sezonunda 8 aylık bir dönemde görev yaptıktan sonra ikinci kez bu sezon başında göreve gelen teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde de Fenerbahçe'yi mağlup edemedi.

Bordo-mavililer, 52 puanla ligi 4. sırada bitirdiği sezonda deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Fenerbahçe'ye sahasında 3-2 yenildi.

Halilhodziç de böylece sarı-lacivertil takım karşısında 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

-Cardozo, Fenerbahçe'yi üzmüştü

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan ancak Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışılan Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo ise Fenerbahçe'yi üzmüştü.

Avrupa kupasında önemli maçlarda da attığı gollerle dikkati çeken Oscar Cardozo, Benfica'nın 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak sarı-lacivertli takımın elenmesinde rol oynamıştı.

İstanbul'da rakibini 1-0 yenen sarı-lacivertliler, deplasmanda Kuyt'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakalamıştı ancak Cardozo, 35 ve 66. dakikalarda attığı gollerle takımını Amsterdam'daki final yolculuğuna taşımış ve sarı-lacivertli takımı üzmüştü.

AA
banner5

Yorum Gönder

@name x