Giresunspor'un transfer yasağı
banner40

banner39

Giresunspor'un transfer yasağı

22 Ocak 2014 Çarşamba 10:58

Kulüp Başkanı Bozbağ: "Zaman Giresunspor'un aleyhine işliyor.

Giresunspor'un transfer yasağı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, transfer yasağının kaldırılmadığı her geçen günün kulübün aleyhine olduğunu belirterek, "Zaman Giresunspor'un aleyhine işliyor. Kaybeden Giresunspor oluyor" dedi.

Bozbağ, MHP Giresun Belediye Başkan adayı Orhan Erzurum'un ziyareti sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün transfer yasağının bulunduğunu, yasağın kaldırılması için ise 600 bin liralık kaynağa ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Yönetim kurulu olarak 600 bin lira bulmalarının imkansız olduğuna işaret eden Bozbağ, "Devre arası transfer dönemi 7 Şubat'ta sona eriyor. Çok bir zaman kalmış değil. Yönetim kurulu olarak gereken kaynağı ortaya getirme şansımız yok. Kent halkının ve mülki amirlerin çabası gerekli" diye konuştu.Giresunspor'un ligde başarıyı yakalayabilecek konumda bulunduğunu, bu nedenle mutlaka takıma takviyenin yapılması gerektiğini dile getiren Bozbağ, "Bu süreç Giresunspor'un kaderini belirleyecek. Zaman Giresunspor'un aleyhine işliyor. Kaybeden Giresunspor oluyor. Bu kentin ortak değeri  Giresunspor'a sahip çıkılmalı" ifadelerini kullandı.

Bozbağ, kulübe gelir sağlamak amacıyla 1 Mart'ta Giresun'da gece düzenleneceğini, Feshane'de 1-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek "Giresun Günleri"nde de bir projeyi hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.
banner5

Yorum Gönder

@name x